طبخ زولبیا و بامیه در ماه رمضان

ایسنا
ایسنا
2.3 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - شیرینی‌های یزدی در سراسر دنیا
شیرینی‌های یزدی در سراسر دنیا طرفداران خاص خود را دارد اما طعم و مزه یک نوع شیرینی در یزد که البته در تمام کشور هم تولید می‌شود، ویژه تر است. «زولبیا و بامیه» شیرینی خاصی که چه در فصل گرم و چه در فصل سرد سال تولید می‌شود و در ایام ماه مبارک رمضان پای ثابت سفره‌های افطاری ایرانی‌هاست اما اهالی شهرستان اردکان در استان یزد، نه تنها زولبیا و بامیه را در شیرین کردن کام روزه‌داران به‌کار می‌گیرند، بلکه در اسفندماه فصل زمستان به عنوان نمادِ کام‌شیرینیِ تازه عروس‌ و داماد طی مراسمی توزیع می‌کنند. #ایران #ایسنا #رمضان
4 سال پیش در تاریخ 1399/02/20 منتشر شده است.
2,395 بـار بازدید شده
... بیشتر