طرز تهیه کلوچه خرمایی،یک گزینه مقوی و مفید برای سرو در کنار چای☕️ | لذت آشپزی

Lezat Ashpazi (لذت آشپزی)
Lezat Ashpazi (لذت آشپزی)
4.4 هزار بار بازدید - پارسال - کلوچه خرمایی 🥰 مواد لازم
کلوچه خرمایی 🥰 مواد لازم ۴۰۰گرم آرد سه صفر معادل دو و نیم لیوان فرانسه ۱۰۰گرم روغن جامد گرم شده ۵قاشق غذاخوری سرپر شکر یک قاشق غذاخوری زیره سبز یک قاشق مرباخوری سرپر بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری نمک آب ولرم به اندازه ای که خمیر جمع شود مواد میانی ۱۵عدد خرما یک قاشق مرباخوری سرپر دارچین یک قاشق غذاخوری کره آب شده مواد رومال شامل زرده تخم مرغ کمی زعفران دم کرده و یک قاشق مرباخوری روغن مایع آرد ،شکر،بیکینگ پودر،نمک و زیره را باهم ترکیب کرده سپس روغن جامد داغ (به دلخواه نصف کره نصف روغن )را به این مواد اضافه کنید با دست هم میزنیم تا ترکیب به حالت پودری در بیاید سپس کم کم قاشق قاشق آب ولرم را به مواد اضافه کرده در حدی که خمیر جمع شود و زیادهم نرم نباشد داخل پلاستیک به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم خرماهارا داخل آب جوش قرار داده بعد از خدود یک دقیقه بیرون میآوریم پوست و هسته آن را جدا کرده کاملا له میکنیم و با کره گرم شده و دارچین یک دست ترکیب میکنیم خمیر را به اندازه یک گردوی کوچک چانه گرفته باز کرده و به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد میانی داخل آن قرارداده و خمیر را جمع میکنیم با چاقوی تیز روی آنها برش ایجاد کرده و رومال میکنیم و سیاه دانه یا کنجد بروی آنها میپاشیم در داخل تنور از قبل گرم شده که همزمان شعله بالا و پایین (شعله پایین دوسانت و شعله بالا یک سانت)روشن است به مدت ده دقیقه میپزیم در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰درجه قرار میدهیم بعد از ۱۰دقیقه چک شو
پارسال در تاریخ 1402/05/01 منتشر شده است.
4,493 بـار بازدید شده
... بیشتر