آموزش طرز تهیه گل قند،گل انگبین،شربت و مربای گل محمدی

Kitchenlife02
Kitchenlife02
183 بار بازدید - 3 ماه پیش - دوستان ارزشمند سلام،در این ویدیو
دوستان ارزشمند سلام،در این ویدیو مراحل تهیه محصولاتی مفید و کاربردی و مناسب فصل،از گل محمدی رو براتون گذاشتم،امیدوارم با ارسال این ویدیوها برای دوستانتون در دیده شدن این مطالب سهیم باشین گل قند. 00:00 گل انگبین. 06:37 شربت گل. 09:55 مربای گل. 16:37 مواد لازم برای گل قند: گل سیصد گرم شکر یا خاکه قند سیصد گرم مواد لازم برای گل انگبین: گل سیصد گرم عسل صد و پنجاه گرم پودر دارچین یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری نکته اینکه ممکنه بعد از ترکیب کردن نیاز به افزودن گل یا عسل بیشتری باشد که هنگام کار متوجه خواهید شد شربت گل: گلبرگ خالص یک کیلو شکر چهار کیلو زعفران دم کرده غلیظ به دلخواه دقت کنید من مقدار کمتری درست کردم،این اندازه, سه بطری یک‌و نیم لیتری شربت به شما میدهد مربای گل: گلبرگ گل محمدی پونصد گرم شکر یک کیلو آب یک لیتر جوهر لیمو (به توضیحات ویدیو توجه بفرمایید) طرز تهیه مربای توت فرنگی    • طرز تهیه مربای توت فرنگی به دو روش،هم...   music: www.joshwoodward.com/ #مربا #گل_قند #مربای_گل_محمدی_تبریز #شربت_گل_محمدی #گل_انگبین #دسر #jam #flowerjam
3 ماه پیش در تاریخ 1403/03/31 منتشر شده است.
183 بـار بازدید شده
... بیشتر