لازانیا ، پرسی ، روش جدید ، غذای مجلسی ، سس بشامل ، آشپزی ایرانی

Cook with shiva
Cook with shiva
551 بار بازدید - 2 سال پیش - آموزش آشپزی ایرانی و خلاقیت
آموزش آشپزی ایرانی و خلاقیت در آشپزی ، طرز تهیه و روش جدید پخت لازانیا پرسی غذای مجلسی با سس بشامل و گوشت
۱_مایه گوشتی رو آماده میکنیم، داخل صافی میریزیم تا روغن اضافه ش خارج بشه.
۲_سس سفید(بشامل) رو آماده میکنیم.
۳_لازانیا رو، میجوشونیم و آبکش میکنیم.(با آب سرد)
۴_چند ورقه از لازانیا رو با قالب کوکی یا با سر استکان قالب میزنیم.
۵_اگه پنیرمون ورقه ای بود ،اونم قالب میزنیم.
۶_قالب کاپ کیک رو چرب میکنیم.
۷_به ترتیب مقداری سس سفید+یک ورق لازانیا+مایه گوشتی+پنیر پیتزا و همینطور تا آخر و لایه ی آخررو پنیر میریزیم.
۸_قالب رو طبقه ی وسط فر از قبل گرم شده با درجه ی ۱۸۰ قرار میدیم و در انتها  گریل رو میزنیم تا روی لازانیامون سرخ بشه.
نکته
_بعد از قالب زدن، مقداری از لازانیا تکه تکه میشه، اونارو در لایه های وسط لازانیا میریزیم.
_پنیر ورقه ای یا پنیر رنده شده، هر دو رو میتونیم استفاده کنیم.
_داخل مایه گوشتی ، بر حسب ذائقه خودتون هر چیزی میشه استفاده کرد.
_ورقه هایی که برای دور قالب استفاده میکنیم به اندازه ی ارتفاع قالب برش میزنیم و، وقتی داخل قالب قرار دادیم باید دو سرش رو با سس سفید به هم بچسبونیم تا فیکس بشه.

#لازانيا  #اشپزی_خونگی  #short_video  #shorts  #shortvideo #لازانیا_با_سس_بشامل



آموزش ماکارونی خوشمزه با سویا فقط در ... 👈   لینک ماکارونی به شکل کته
2 سال پیش در تاریخ 1400/12/06 منتشر شده است.
551 بـار بازدید شده
... بیشتر