خیارشور ترد و خوشمزه خانگی! از این راحت تر نمیشه! | لذت آشپزی

Lezat Ashpazi (لذت آشپزی)
Lezat Ashpazi (لذت آشپزی)
10.1 هزار بار بازدید - 12 ماه پیش - تُرد ترین و فوری ترین
تُرد ترین و فوری ترین خیارشور همینه!✋🏻🥒
آخرش صداشو گذاشتم،گوش کن ببین چه صدایی داره!
💌لایک و کامنت شما،انرژیه منو میبره بالاااا!!
-توضیحات این پست خیلی مهمه،حتما بخونید تا خیارشورهاتون سالم بمونه

مواد:(برای ظرف ۷۰۰ گرمی)

-خیار۷ عدد(ترجیحاً قلمی و نازک)
-فلفل تند یک عدد
-سیر ۳حبه
-شوید
-لیموترش اختیاری(یه حلقه)طعم خیارشور رو یه ذره ترش میکنه،اگه دوس ندارین نریزین!
-نمک ۳ قاشق غذاخوری
-شکر ۲ قاشق چایخوری
-سرکه انگور نصف لیوان فرانسوی
-برگ مو چند عدد(اختیاری)ولی اگه باشه موندگاری خیارشورو بیشتر میکنه.
-آب جوش(داغ):تا پرشدن ظرف
اول سروته خیار هارو بزنید.با چاقو چند جاشو سوراخ کنید و تو ظرفتون بچینید.سر فلفل تند رو هم بردارین و بذارید تو ظرف،سیر هارو پوس بگیرین و بندازین داخل ظرف.
شکر و نمک و سرکه رو اضافه کنید و بعدشم آب جوش رو تا پر شدن ظرف بریزین.در ظرف رو محکم ببندین و سروتهش کنید و  بذارید یه روز برعکس بمونه تا هوای اضافی خالی بشه
.بعد ۴،۵ روز که رنگ خیار ها کاملا عوض شد قابل استفاده اس!
🔻حتما خیارها،فلفل،سیر و شوید رو از روز قبل بشورین و رو پارچه پهن کنید و بذارید کامل خشک بشه.
🔻درش رو که باز کردین  لیموترش رو از توش بردارین تا تلخ نشه.
🔻بعد ۴ روز داخل یخچال نگه داری بشه
🔻برگ مو از کپک زدن خیارشور جلوگیری میکنه و اگه باشه بهتره.
امیدوارم بهتون کمک کنه تا خیارشور های خونگی آسونی درست کنید.

#خیارشور_خونگی #خیار #خیار_شور #خیارشور #خیارشورفوری #آشپزی_آسان #آشپزی
12 ماه پیش در تاریخ 1402/05/08 منتشر شده است.
10,106 بـار بازدید شده
... بیشتر