آموزش آشپزی آسان _ طرز تهیه خمیر ترش فوری _#shorts

Food By Massi
Food By Massi
4.3 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - مواد لازم آرد گندم ۱۰۰
مواد لازم
آرد گندم ۱۰۰ گرم
آب ولرم ۱۰۰ میلی لیتر
شکر ۱ ق چ
مخمر نان ۱/۲ ق چ
همه ی مواد را داخل یه شیشه مناسب بریزید و آن را با همزن دستی خوب مخلوط کنید  درب شیشه را محکم ببندید تا هوا وارد نشود بعد برای مدت ۶ تا ۱۰ ساعت در هوای اتاق بین ۲۴ تا ۲۶ درجه سانتیگراد قراردهید بعد از این زمان آن را داخل یخچال قرار دهید.
بعد از ۱۲ ساعت آماده است و می توانید آن را در نان  استفاده کنید
خمیر ترش را می توانید برای مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کنید
در برخی از نانها از خمیر ترش بجای مخمر نان استفاده می شود
اگر طی زمانی که خمیر ترش در یخچال نگهداری می کنید  روی آن آب انداخت کافیه که یک قاشق غذاخوری آٰرد گندم بهش اضافه کنید و خوب همش بزنید و دوباره دریخچال نگهداری کنید
(اصلا نگران نباشید که چرا آب انداخته این نشون میده که باکتری های داخل خمیرترش خوب عمل کرده و باید تغدیه بشن پس فقط با اضافه کردن آرد آنها رو تغذیه می کنید)

طرز تهیه خمیر ترش فوری آموزش آشپزی آسان


آموزش آشپزی آسان  _ طرز تهیه خمیر ترش فوری _#shorts

می تونید من رو در اینستاگرام هم دنبال کنید و ویدیو های بیشتری رو انجا ببینید
Instagram: Instagram: foodbymassi..


نانها
نان ها

شیرینی ها
شیرینی و کیک

پاستا
پاستا _ ماکارانی _ اسپاگتی

غذا با ماهی سالمون
غذا با ماهی سالمون

غذا فرنگی
غذاهای  بین المللی

غذاهای ایرانی
غذاهای سنتی ایرانی

ترشی سس دیپ و پیش غذا
ترشی _ سس _ دیپ و پیش غذا

آش و سوپ
آش و سوپ

غذا و شیرینی با اوتمیل
غذا و شیرینی با اوتمیل


آموزش آشپزی
#foodbymassi
3 سال پیش در تاریخ 1400/05/28 منتشر شده است.
4,333 بـار بازدید شده
... بیشتر