Puff Pastry Turkey Pirozhki-پیراشکی ژامبون و پنیر با خمیرهزارلایه آماده مناسب فینگرفود

Samar's Secret Touch
Samar's Secret Touch
123 بار بازدید - 2 سال پیش - Hiiii fellas 🙋🏻‍♀️ This week
Hiiii fellas 🙋🏻‍♀️ This week I'm bringing you a recipe which you can make for lunch, dinner or even as a fancy finger-food for your beloved guests! 👌🏻

Ingredients: yield 6 pirozhkis
Puff pastry... 1 sheet
Turkey ham (or ham of your choice... 100g
Yellow cheddar cheese... 100g
Egg yolk... 1 for eggwash
Sesame seeds... to sprinkle
Preheat the oven at 200C. Spread out your puff pastry. Divide it into 6 equal squares. Dice cheddar cheese and ham. Take a square and flatten it out a little by hand. Fold it in half and unfold again just to make a dented line in the middle as a guide. But you don't want to cut your puff pastry! Make small incisions in the lower half parallel to one another, making sure not to rip apart your puff pastry. Now fold the uncut half over the one with the cuts. Spread some cheese and ham over, and fold from the two sides to shape a triangle. You can use a fork to fix the edges so that they won't open. Lay down a baking sheet on your baking tray, and brush eggwash over your pirozhkis, and sprinkle with sesame seeds. Bake in the lower part of the oven for 15 to 20 minutes until they rise and turn golden. I recommend watching the video that's coming out this Friday to learn how to prepare these pirozhkis. Bon appetit!
- Let your puff pastry defrost in room temperature for 2 hours or keep it in the fridge overnight.
- Puff pastry is sensitive to getting warm, so if you feel like they're a bit warm while working, cool them down a little before baking, by putting them in the fridge for 15 minutes.

If you’re new here, plz subcribe to my channel so you won’t miss any of my delicious weekly vids! You can also follow me on my IG! I always upload posts of the full ingredients & the full instructions there, so please drop by IG & save these posts for later use! Thanks.🥰🙌🏻

سلاملکم 🙋🏻‍♀️ این هفته یه غذای باحال داریم، که هم میتونی برای نهار و شام درست کنی، هم بعنوان فینگرفود طوری شیکان پیکان بذاری برای مهمونا!👌🏻

مواد لازم: ۶ عدد پیراشکی
خمیر هزارلایه... ۱ عدد
ژامبون مورد علاقه‌تون... حدود ۱۰۰ گرم
پنیر چدار... ۱۰۰ گرم
زرده تخم‌مرغ... ۱ عدد برای رومال
کنجد... برای تزئین
فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنین. خمیر هزارلایه رو روی سطح کارتون بذارین. و با یک برش طولی و ۲ برش عرضی، به ۶ مربع مساوی تقسیمش کنین. پنیر چدار و ژامبون رو هم توی قطعات مکعبی کوچیک خرد کنین. حالا هر قطعه خمیرهزارلایه رو قرار بدین و با دستتون یکم صافش کنین. اول یه بار یک تا بزنین تا تقریبی وسط خمیر رو مشخص کنین. ولی اصلا برش نزنید که نصف بشه خمیرتون! حالا یه سمت از ۲ طرف خمیر رو با نوک چاقو برش‌های موازی کنارهم بزنین و حواستون باشه که این برشها تا آخر نره که خمیر باز بشه و ریش ریش بشه. حالا سمتی رو که برش نخورده روی سمت برش خورده تا کنین. به میزان لازم ژامبون و پنیر قرار بدین و از گوشه‌های پایینی به سمت بالا به شکل مثلث درشون بیارین. میتونین برای فیکس کردن لبه‌ها از چنگال هم استفاده کنین. داخل سینی فر با کاغذ روغنی قرار بدین و رومال تخم‌مرغ روشون بزنین و به میزان علاقه‌تون کنجد بریزین. در قسمت پایین فر برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدین تا حسابی پف کنن و طلایی بشن. پیشنهاد میکنم برای نحوه پیچیدن پیراشکی‌ها حتما ویدئو رو که جمعه همین هفته آپلود میشه تماشا کنین. نوش جان
-خمیرهزارلایه رو بعد از بیرون آوردن از فریزر در دمای محیط برای ۲ ساعت یخ‌زدایی کنین. یا از شب قبل داخل یخچال قرار بدین.
-خمیرهزارلایه به گرم شدن حساسه، پس اگر احساس کردین موقع کار گرم شده، حتما ۱۵ دقیقه قبل از فر بذارین یخچال تا سرد بشن.

اگر تازه اومدین با کانال من، لطفا کانال رو سابسکرایب کنین تا ویدئوهای خوشمزه هفتگی من رو از دست ندین ♥️ میتونین توی اینستاگرام هم من رو فالو کنین و اونجا از طریق دایرکت با من در تماس باشین! توی اینستاگرام پست مربوط به مواد لازم و دستورالعمل کامل رو میذارم و میتونین پستهاشو سیو کنین! ممنونم

MUSIC TRACK INFO:
––––––––––––––––––––––––––––––
Track: African Jungle — Amine Maxwell [Audio Library Release]
Music provided by Audio Library Plus
Watch: African Jungle — Amine Maxwell | Free...
Free Download / Stream: https://alplus.io/african-jungle
––––––––––––––––––––––––––––––
2 سال پیش در تاریخ 1401/04/10 منتشر شده است.
123 بـار بازدید شده
... بیشتر