کال جوش مقویی ترین و مشهورترین غذای سنتی- Kale Joosh
407 بار بازدید -
3 سال پیش
-
مواد لازم: کشک/ گردو/ پیاز/
مواد لازم: کشک/ گردو/ پیاز/ نعناغ خشک/ زردچوبه، نمک، فلفل
كله جوش یکی از غذاهای محلی و سنتی شهر اصفهان است و به طور عمده در شهرهای خراسان و یزد به سبک و سیاق مختلف طبخ میشود. این غذا را با نام های کالا جوش، کل جوش، دوغ گرمه، قروتی، کال جوش، کشک جوش می شناسند.
كله جوش یکی از غذاهای محلی و سنتی شهر اصفهان است و به طور عمده در شهرهای خراسان و یزد به سبک و سیاق مختلف طبخ میشود. این غذا را با نام های کالا جوش، کل جوش، دوغ گرمه، قروتی، کال جوش، کشک جوش می شناسند.
3 سال پیش
در تاریخ 1399/11/11 منتشر شده
است.
407
بـار بازدید شده