روش تمیز کردن جرم گوش از‌ دید دکتر حسن ملیحی | وکس گوش | تخلیه جرم گوش

roshdto |حسام زارع
roshdto |حسام زارع
398 بار بازدید - ماه قبل - در این ویدیو دکتر حسن
در این ویدیو دکتر حسن ملیحی جراح و متخصص گوش، حلق و بینی درباره ی آناتومی گوش و جرم گوش، دلایل جرم گوش صحبت خواهند کرد


جرم گوش ماده‌ای زرد رنگ و چرب بوده و دارای حالت چسبندگی است که برای نرم نگه داشتن و حفظ سلامت مجرای گوش خارجی ضروری می‌باشد. جرم گوش دارای خاصیت
اسیدیته می‌باشد که مانع از رشد باکتری و قارچ می‌شود.


جرم گوش به‌طور طبیعی و خودبه‌خود به سمت بیرون گوش حرکت می‌کند و از مجرای گوش خارج می‌شود بنابراین نیازی به دست‌کاری برای خروج آن از گوش وجود ندارد. البته در برخی از موارد، ترشح بیش از حد به‌خصوص در افراد مستعد موجب انسداد گوش و کاهش شنوایی می‌شود که در این صورت بایستی بیمار جهت شستشوی گوش و اقدام‌های لازم به پزشک مراجعه کند.
جرم گوش که موم گوش و واکس گوش  نیز نامیده می شود توسط بدن ساخته می شود تا از گوش ها محافظت کند. موم گوش هم خاصیت روانکاری و هم ضد باکتریایی دارد.


جرم گوش در قسمت خارجی مجرای گوش تولید می شود ، نه در اعماق گوش. جرم گوش از سلول های مرده پوست و مو تشکیل شده است که با ترشحات دو غده مختلف ترکیب می شود. جرم گوش به‌طور طبیعی توسط غددی که در پوست کانال گوش قرار دارند ترشح می‌شود و نقش محافظت کننده، نرم‌کننده و خاصیت ضد باکتریایی دارد.
فقدان جرم گوش ممکن است منجر به خشکی گوش و خارش آن شود. به‌طور طبیعی جرم تولید شده به تدریج و مداوماً از طرف پرده گوش به سمت بیرون حرکت می‌کند و با حرکات فک این ذرات جرم خشک شده از کانال گوش خارج می‌شوند.
جرم گوش در قسمت عمقی کانال گوش یعنی در نزدیکی پرده گوش تولید نمی‌شود بلکه در نیمهٔ بیرونی کانال گوش تولید می‌شود لذا وقتی گوشی را معاینه می‌کنیم و مشاهده می‌کنیم که جرم گوش در نزدیکی پرده گوش قرار دارد این بدان معناست که بیمار سعی کرده‌است با گوش پاک کن جرم گوشش را خارج کند. وی قسمت‌های بیرونی تر را خارج کرده‌ است و قسمت‌های عمقی تر را فشرده کرده‌ است مثل برفی که فشرده شده باشد.


بر اثر فروبردن جسم خارجی به داخل گوش، علاوه بر خطر آسیب‌رسانی به پرده گوش، امکان ایجاد خراش‌های ظریف میکروسکوپی در مجرای گوش وجود دارد. در این صورت و با توجه به احتمال وجود میکروب یا قارچ در سطح گوش، چنانچه کودک زمینه آلودگی را پیدا کند، مبتلا به عفونت گوش خواهد شد. بررسی‌ها نشان می‌دهند کودکانی که از گوش پاک‌کن استفاده می‌کنند بیش از سایرین در معرض خطر پارگی پرده گوش قرار دارند. استفاده از گوش پاک‌کن با تضعیف سیستم دفاعی گوش موجب افزایش خطر ابتلا به خشکی و خارش گوش می‌شود.




سلب مسئولیت:  این محتوا (ویدئو، توضیحات، لینک و نظرات) توصیه پزشکی یا یک طرح درمانی نیست و فقط برای اهداف اطلاعاتی و آموزشی در نظر گرفته شده است. این محتوا جایگزین توصیه های پزشک شما نیست.  قبل از انجام هر کاری که در این محتوا وجود دارد، با متخصص مراقبت های بهداشتی خود مشورت کنید و در مورد هر گونه سوالی که ممکن است در مورد سلامتی خود داشته باشید، همیشه از پزشک خود مشاوره بگیرید. این ویدیو نباید برای خوددرمانی بیماری شما استفاده شود و نباید توصیه های پزشک را نادیده بگیرید.
استفاده از این محتوا به عهده شماست.



______________________________________


آدرس سایت و شبکه های اجتماعی ما
https://www.roshdto.com/
Instagram: hessam__zare
https://t.me/cilinicroshd
ماه قبل در تاریخ 1403/03/08 منتشر شده است.
398 بـار بازدید شده
... بیشتر