آموزش استارتر خمير ترش روز اول

Pesteh Bakery
Pesteh Bakery
370 بار بازدید - 4 سال پیش - آموزش_استارترخمیرترش_زرشک 🔖روز اولاستارتر خمیر ترش
آموزش_استارترخمیرترش_زرشک 🔖روز اول

استارتر خمیر ترش از ترکیب مساوی آب+آرد با کیفیت بعلاوه صبر و حوصله بدست میاد .
با ترکیب آرد و آب تخمیر صورت گرفته و به این ترتیب با  باکتریهای بوجود اومده یه نوع کشت زنده انجام دادیم .
پس این کشت زنده ما نیاز به مراقبت ، تغذیه و اکسیژن داره .
📍محیط نگهداری مهمه ، نه خیلی گرم و نه خیلی سرد باشه ، !
.
.
📍آب مصرفی بهتره همون آبی که برای آشامیدن استفاده میکنید بسیار عالیه ( منظورم درجه حرارت نیست .
📍آرد نان به ما استارتر خمیر ترش با کیفتی میده!
-آرد همه منظوره ( که برای کیک و شیرینی مصرف میشه ) استارتر خمیر ترش ضعیف و بی کیفیت تری بهمون میده!
-آرد نان سبوسدار یا کامل استارتر خمیر ترش با کیفتی بهمون میده با مزه ترشی بیشتر!
-آرد چاودار به کیفیت استارتر عالی کمک زیادی میکنه و اگه در دسترس دارید پیشنهاد میکنم استفاده کنید !

.
.
⏳برای  شروع کار ، حتما زمانی را انتخاب کنید که بتونید بمدت یک هفته سر یک ساعت مشخص تغذیه رسانی استارتر خمیر ترش تون را انجام بدید .
💊شما فکر کنید که یک بیمار دارید که باید سر ساعت مشخصی بهش آنتی بیوتیک بدید و اگه ساعتش بگذره ، دیگه نمیتونید جبرانش کنید ( این خیلی خیلی مهمه !!)
.
.

تکلیف امروز:
-۳۰ گرم آرد ( آرد پیشنهادی من : آرد نان ۲۵ گرم بعلاوه آرد چاودار ۵ گرم که مجموعش میشه ۳۰ گرم )
-۳۰ گرم آب
.
.
✔️برای اینکار حتما و حتما نیاز به ترازو دارید !
قبل از هر سئوال مربوط به روز اول  “لطفا ویدئو را به دقت گوش کنید”

📌حتما این پست را،  سیو کنید که اگه نکته ای یادتون رفت بتونید سریع پیداش کنید .
و ممنون میشم که به دوستانتون معرفی کنید .
بمدت یک هفته ، برای هر روز یک پست ویدئو آموزشی خواهیم داشت و اگه تمام نکات را به دقت رعایت کنید ، شما صاحب یه استارتر خمیر ترش عالی خواهید شد که قراره باهاش نونهای هیجان انگیز و خوشمزه درست کنیم .
.
.
راستی از الان بفکر اسم برای استارتر خمیر ترشتون باشید 😍روز هفتم مراسم نامگذاری داریم 🥸
4 سال پیش در تاریخ 1399/10/17 منتشر شده است.
370 بـار بازدید شده
... بیشتر