آموزش پخت آلبالو پلو و مربای آلبالو - Albaloo polo Recipe - طرز تهیه آلبالو پلو

Istgahe Shekamoha
Istgahe Shekamoha
981 بار بازدید - 4 سال پیش - یاران مهربان سلام میخوایم با
یاران مهربان سلام میخوایم با هم یه آلبالو پلوی خوشمزه مجلسی درست کنیم آماده اید ؟ Subscribe to my YouTube Channel Here:❤️❤️ bit.ly/persiantaste حتما در کانال ما عضو بشوید : ❤️❤️ bit.ly/persiantaste ❤️❤️ English recepi after Persian👇👇 ---- طرز تهیه آلبالو پلو برای اینکار ترجیحا آلبالوی رسمی رو انتخاب میکنیم که هم خوش رنگه و هم طعم واقعی آلبالو رو نسبت به البالوی پیوندی میشه تو پلو حس کرد . برای هسته گیری کافیه آلبالو یه نصف روز بیرون از یخچال باشه تا کمی نرم تر بشه که به راحتی بتونیم هسته ش رو جدا کنیم . . آلبالوی رسمی چون ریزه اگر با نی بخوایم هسته گیری کنیم گوشتش حیف و میل میشه نسبت به حجم آلبالو و ذائقه مون لابلاش شکر میپاشیم و چند ساعت میذاریم تو دمای آشپزخونه تا شکر حل و آلبالو آب بندازه و هر چی هم از آب هسته گیری جمع شد میرزیم روش . و ما از قبل آلبالومون و آماده کردیم و به اندازه نیازمونم آب انداخته . خب بریم سراغ آماده کردن گوشت واسه قلقلی های آلبالو پلومون پیاز رنده شده که آب اضافه ش و گرفتیم پودر عصاره گوشت و پولبیبر و پودر سیر و کمی پودر تخم گشنیز و زعفرون و میسابیم و میرزیم ، زعفرون با همون رطوبت پیاز رنگ باز میکنه یه قاشق مربا خوری آرد نخودچی و گوشت رو هم اضافه میکنیم و شروع میکنیم به ورز دادن . دوستان آرد نخودچی باعث میشه تا گوشت موقع سرخ شدن زیاد جمع نشه ضمن اینکه آب اضافه گوشت و پیاز رو هم میگیره وقتی گوشت به این حد رسید که از کاسه جدا شد شروع میکنیم به درست کرده قلقلیای کوچولو و در آخر قلقلیای خوشگلمون و میذاریم تو یخچال تا خودش و بگیره و مزه هاش بخورد هم بره . قلقلیا رو میرزیم داخل روغن داغ و تا حدی که خودشون و جم و جور کنه و سفت بشه و رنگش کمی تغیر کنه تفت میدیم در همین حد خوبه چون گوشتمون خشک نمیشه و باقی پروسه پختش رو حین دم تکمیل میکنه آب و دون آلبالو رو جدا میکنیم و همین مقدار آب آلبالو کارمون و راه میندازه آلبالوها رو داخل کره با شعله ملایم تفت میدیم و در تابه رو میذاریم تا کمی بپزه بعد از چند دقیقه که دیدم آلبالوها کمی آب انداخته قلقلیا رو بهش اضافه و یه تفت مختصر میدیم تو این روش اون سس خوشمزه و خوشرنگ آلبالو با اون قلقلیای خوشگل ترکیب و باعث نرمی و خوشمزگی گوشتمون میشه . برنج و با همون آب و نمکی که خیس کردیم میذاریم بجوشه و کمی زنده تر از حد معمول آبکش ش میکنیم بریم سراغ مرحله آخر لایه به لایه از برنج و آلبالو و گوشت قلقلی رو میرزیم روی هم .و در اخر داخل اون آب آلبالو که جدا کردیم یه کوچولو کره میندازیم و با شعله مناسب اجازه میدیم دم بکشه ده دقیقه آخر دم محتوای کاسه رو خالی میکنیم رو کل برنج . آلبالو پلوی ما آماده ست نوش بپزید و نوش جان کنید و لذت ببرید . ---- How to make sour cherry pilaf To do this, we prefer to choose formal cherries, which are both colorful and the real taste of cherries compared to transplanted cherries can be felt in the pilaf. To core enough, the cherries should be out of the fridge for half a day to soften a little so that we can easily separate the kernels. . Formal cherries, because they are small, if we want to core them with a straw, the meat will be a pity and taste. And whatever comes out of the core water, we're going to die. And we have already prepared our cherries and watered them as much as we need . Well, let's get the meat ready for the cherry plum sprouts Grated onion and add water Meat and pollen extract powder and garlic powder and a little coriander seed powder And saffron and we find it and we die, saffron opens the same color with the same onion moisture A tablespoon of chickpea flour jam And we add the meat and start kneading. Friends of chickpea flour prevent the meat from accumulating too much while frying, while also taking extra water from meat and onions When the meat has reached the point where it separates from the bowl, we begin to make a small squid And in the end, we put our beautiful ghouls in the fridge so that he can catch himself and eat his tastes. . Pour the ghee into hot oil and fry it until it is firm and firm and changes its color a little. It is just as good because our meat does not dry out and completes the rest of the cooking process during brewing We separate the water and the sour cherries and the same amount of sour cherry juice works Roast the cherries in butter with a low flame and put them in the pan to cook a little. After a few minutes, when I saw that the cherries had been watered a little, we added a little cauliflower to it and gave it a short roast. . Let the rice boil with the same water and salt that we soaked And we drain it a little more alive than usual Let's go to the last step Layer by layer the rice, cherries, and minced meat are stacked on top of each other. For the last ten minutes, we empty the contents of the bowl with all the rice. Our sour cherry pilaf is ready to cook and enjoy. برای دیدن آموزش انواع سالاد و تزیین سالاد اینجا کلیک کنید: ytbrlink.me/dxJ8AYOq برای دیدن طرز تهیه انواع غذای ایرانی اینجا کلیک کنید: ytbrlink.me/W1oEPAQT برای دیدن انواع دستور تهیه انواع پیش‌غذا اینجا کلیک کنید: ytbrlink.me/uA7Z6xUi . 👇 برای دریافت جدیدترین ویدئوها و آموزشهای آشپزی و نکات مهم آشپزی عضو بشید 👇 ❤️❤️ bit.ly/IstgaheShekamoha ❤️❤️ #ایستگاه_شکموها #Istgahe_shekamoha #آموزش_آشپزی
4 سال پیش در تاریخ 1400/01/16 منتشر شده است.
981 بـار بازدید شده
... بیشتر