آموزش میکادو یا ویفر دبل چاکلت بدون فر!

dida cooki
dida cooki
20 بار بازدید - 24 ساعت پیش - ویفر یا میکادو دبل چاکلت
ویفر یا میکادو دبل چاکلت مواد لازم با توجه به حجم مورد نیاز شما افزایش پیدا می کند. با دستور پیش رو دو برابر آنچه در آموزش هست می توان ویفر درست کرد. این مساله به ضخامت پهن کردن فیلینگ روی لایه های نان ویفر نیز بستگی دارد. بهتر است لایه ها زیاد ضخیم نباشند تا مزه ی نان ویفر میان آن گم نشود. آرد گندم یک پیمانه آرد نخودچی یک پیمانه پودر قند یک پیمانه کره 250 گرم روغن کنجد یا مایع یک پیمانه اسانس فندق یک قطره(قابل حذف) پودر کاکائو برای فیلینگ 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو برای لایه روی شیرینی دو قاشق غذاخوری کره برای لایه روی شیرینی 50 گرم پودر قندر برای لایه ی روی شیرینی دو قاشق غذاخوری آرد را در تابه یا قابلمه ریخته و ده دقیقه تا یه رب تفت می دهیم تا بوی خامی آن برود. بعد آرد نخودچی را اضافه کرده و ده دقیقه دیگر تفت می دهیم. بعد از ده دقیقه سه قاشق پودر کاکائو را اضافه می کنیم و وقتی خوب مخلوط شد، 250 گرم را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. بعد یک پیمانه روغن کنجد یا مایع را کم کم به مواد اضافه کرده و هم می زنیم. مایه ی ویفر نباید سفت باشد تا خوب روی ویفر بشیند و لایه ها بهم بچسبند. در نهایت پودر قند را اضافه کرده و اگر مواد سفت شد باز روغن اضافه می کنیم. حالا نان ویفر را روی سطح قرار داده و یک لایه از مواد را روی آن ریخته و با کاردک پهن می کنیم. بهتر است ضخامت فیلینگ کم باشد. مواد فیلینگ نباید داغ یا سرد باشند بلکه باید ولرم باشند. چرا که سرد بودن باعث می شود لایه ها بهم بچسبند و داغ بودن باعث می شود نان ویفر خیس و شکننده شود. اگر مواد فیلینگ ویفر سرد شد آن را روی شعله کمی گرم می کنیم. برای این دستور 5 لایه نان ویفر استفاده شده. شما می توانید لایه ها را افزایش یا کاهش دهید. هر لایه را که روی لایه ی بعدی می گذاریم با دست کمی فشار می دهیم تا خوب بهم بچسبند. لایه ی آخر را که قرار دادیم مدت زمانی بیشتری دست خود را نگه می داریم بهتر است جسمی سنگین روی ویفر قرار داده و چند دقیقه اجازه دهیم تا از بهم چسبیدن لایه ها مطمئن شویم. طرز تهیه رویه ی شیرینی ویفر یا میکادو برای روی ویفر یا میکادوی خود 50 گرم کره، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو، دو قاشق غذاخوری پودر قند را مخلوط کرده و هم می زنیم. بعد این شکلات کره ای را روی لایه ی رویین ویفر پهن می کنیم تا کل سطح ویفر را بپوشاند. برای تزئین مقداری شکلات چیپی روی ویفر می ریزیم. می توان از انواع مغزها هم استفاده کرد یا حتی با شکلات سفید آن را تزئین نمود. بعد به مدت دو ساعت آن را در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. بعد از دو ساعت در سایز و اندازه دلخواه برش می دهیم. وبسایت ما:didaa.ir اینستاگرام: www.instagram.com/dida.ir/ آپارات:www.aparat.com/didaa.ir Our English youtube: b2n.ir/didaenglishyoutube
24 ساعت پیش در تاریخ 1403/07/06 منتشر شده است.
20 بـار بازدید شده
... بیشتر