آموزش مربای بالنگ شفاف و عاااالی
1.5 هزار بار بازدید -
4 ساعت پیش
-
🟣مربای بالنگ یکی از خوش
🟣مربای بالنگ یکی از خوش عطر و خوشمزه ترین مرباهای اصیل ایرانی هستش که خاصیت های فراوانی داره
🟣روش های مختلفی برای تلخی گیری بالنگ و درست کردن مربای بالنگ هستش که این روش ساده و سریع ترین روشش هست که من از مادرم یاد گرفتم
📝مواد لازم:
۳ عدد بالنگ ( حدوداً ۸۰۰ گرم)
۸۰۰ گرم شکر
۴۰۰ گرم آب
۱/۴ پیمانه گلاب
مقداری زعفرون دم کرده ( اختیاری)
کمی جوهر لیمو
🟣 میتونید پوست زرد رنگ بالنگ رو نگه دارید ولی ممکنه یکی دو بار بیشتر نیاز داشته باشه تا تلخی گیری کنید و بجوشانید.
🟣 اگه خواستید عطر مربا بیشتر باشه خیلی کم از پوست زرد رنگ بالنگ رو نگه دارید.
🟣 بالنگ ها رو به هر اندازه و شکلی میتونید خرد کنید یا با کاتر قالب بزنید
🟣 مرحله تلخی گیری بالنگ ها رو ۳ بار تکرار کنید و بار آخر بعد از جوشاندن آبکش کنید و یک ساعت توی آب سرد نگه دارید و بعد خوب فشرده کنید تا آبشون خارج بشه.
🟣 بالنگ ها رو بعد از تلخی گیری مزه کنید اگه هنوز تلخ بود یک بار دیگه بجوشانید.
🟣 توی قابلمه مناسبی آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار بدین و شکر رو چند بار به آرومی هم بزنید تا حل بشه.
🟣 وقتی شربت به جوش اومد جوهر لیمو و بعد بالنگ ها رو اضافه کنید و حدود ۳۰ تا۴۰ دقیقه با حرارت ملایم زمان بدین تا بجوشه و بالنگ ها خوب بپزه.
🟣 برای عطر و طعم بیشتر میتونید کمی از آب بالنگ ها هم به شربت اضافه کنید
🟣 در آخر گلاب و زعفران رو اضافه کنید و بذارید تا قوام بیاد و شعله رو خاموش کنید.
🟣 اگه دوست داشتین میتونید همراه گلاب و زعفران خلال بادام یا پسته هم اضافه کنید.
🟣 بذارید مربا توی همون ظرف کاملا خنک بشه و بعد توی شیشه بریزید و توی یخچال نگهداری کنید.
🟣من مژده هستم و سعی می کنم تو ویدیو های کوتاه و مختصر بهترین دستور تهیه هایی رو که امتحان کردم باهاتون اشتراک بذارم 💜💜
#صبحانه
#مربا
#مربا_بالنگ
4 ساعت پیش
در تاریخ 1403/07/08 منتشر شده
است.
1,526
بـار بازدید شده