نان تابه ایی لایه لایه مغزدارصبحانه تُردوبرشته شیک وخوشمزه😋پذیرایی عالی ازمهمان با مواد کم واقتصادی
7.6 هزار بار بازدید -
11 ماه پیش
-
سلام شکر برای حضور تک
سلام
شکر برای حضور تک تک شما عزیزانم که به من انگیزه فعالیت میدین 🙏💐😍💞👩🍳
مواد اولیه نان تابه ای مغز دار
مایه خمیر ۸ گرم
شکر یک ونیم قاشق غذاخوری
یک لیوان آب ولرم
یک لیوان شیر
آرد پیمانه شده ۷۰۰ گرم
نمک نصف قاشق غذاخوری
۲ تا ۲.۵ قاشق غذاخوری روغن
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری جعفری تازه
۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم پنیر
کره یک قاشق غذاخوری پر
پنیر کش دار ۵۰ گرم
❌❌👌👌👌😋😋📣📣📣📣
نکته
دوستان گلم
اگر خواستین خمیر را شب درست کنین و روز بعد استفاده کنین 👇
سلام داخل فر و یا روی تابه بدون روغن هم میشه این نان را پخت ، اما با روغن لذیذتر میشه
خمیر که به عمل آمد هوای داخلش را بگیرین مجدد فرم چونه بدین و در یخچال بذارین
روز بعد بلافاصله که درآوردین میشه باهاش کار کرد اما ده دقیقه زمان بدین یکم خمیر خودش را رها کنه راحت تر باز میشه و شما تا تمام مراحل را انجام بدین خمیر کامل به دمای محیط رسیده و میتونین برای پخت اقدام کنین
نوش جان
موفق باشین 👩🍳💐🙏🌹🥰💞
شکر برای حضور تک تک شما عزیزانم که به من انگیزه فعالیت میدین 🙏💐😍💞👩🍳
مواد اولیه نان تابه ای مغز دار
مایه خمیر ۸ گرم
شکر یک ونیم قاشق غذاخوری
یک لیوان آب ولرم
یک لیوان شیر
آرد پیمانه شده ۷۰۰ گرم
نمک نصف قاشق غذاخوری
۲ تا ۲.۵ قاشق غذاخوری روغن
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری جعفری تازه
۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم پنیر
کره یک قاشق غذاخوری پر
پنیر کش دار ۵۰ گرم
❌❌👌👌👌😋😋📣📣📣📣
نکته
دوستان گلم
اگر خواستین خمیر را شب درست کنین و روز بعد استفاده کنین 👇
سلام داخل فر و یا روی تابه بدون روغن هم میشه این نان را پخت ، اما با روغن لذیذتر میشه
خمیر که به عمل آمد هوای داخلش را بگیرین مجدد فرم چونه بدین و در یخچال بذارین
روز بعد بلافاصله که درآوردین میشه باهاش کار کرد اما ده دقیقه زمان بدین یکم خمیر خودش را رها کنه راحت تر باز میشه و شما تا تمام مراحل را انجام بدین خمیر کامل به دمای محیط رسیده و میتونین برای پخت اقدام کنین
نوش جان
موفق باشین 👩🍳💐🙏🌹🥰💞
11 ماه پیش
در تاریخ 1402/05/29 منتشر شده
است.
7,692
بـار بازدید شده