Persian Cuisine: آموزش آشپزی و شیرینی ایرانی و خارجی : شیرینی مربایی مشهدی یا شیرینی مربایی آلمانی

ashpazi maman
ashpazi maman
15 بار بازدید - 2 سال پیش - شیرینی مربایی مشهد ی یا
شیرینی مربایی مشهد ی یا شیرینی مربایی آلمانی
مواد لازم :
آرد قنادی : ۳۳۰ گرم
روغن یا کره مارگارین : ۱۷۰گرم
پودر قند : ۱۰۰ گرم
تخم مرغ کامل :  ۱عدد
وانیل و اسانس هل : ۲ قطره
مارمالاد میوه : به اندازه دلخواه
ژل بریلو : به اندازه لازم
گلاب : ۲ قاشق در صورت لازم

روغن را در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم سپس پودر قند را اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم یک عددتخم مرغ و  ۲ قطره‌ اسانس هل و وانیل بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و سپس آرد الک شده را کم کم به موادمان اضافه میکنیم وهم میزنیم تا جایی که دیگه باید با دست ورز بديم زیاد ورز ندید که به‌ روعن بیوفتد وقتی خمیر نرمی شده اون داخل نایلون گذاشته و به مدت ۲ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند ،
(ا گر خمیر شما جمع نشد و خشک بود میتونید ۲قاشق گلاب بهش اضافه کنید و ورز بدید ) بعداز ۲ ساعت از یخچال در آورد و خمیر را روی میز کار ورز داده و پهن میکنیم و با کارتر های دلخواه کارتر زده وبه شکل قرینه در می‌آورد ودر سینه قرار داده و در فر که قبلا روی ۱۸۰ گرم شده قرار می‌دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه شیرینی ها پخته بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم سرد شود سپس  مارمالاد را داخل شیرینی میزنیم و روی شیرینی را با شربت بار ( ۲قاشق عسل و ۲قاشق آب گرم مخلوط شده  ) با فرچه زرده و پودر نارگیل و پسته تزئین میکنیم و برای وسط دایره شیرینی از ژل بریلو به اندازه یه نخود قرا می‌دهیم.  نوش جان


Mashhad jam sweets or German jam sweets ingredients : Pastry flour: 330 grams Margarine oil or butter: 170 grams Sugar powder: 100 grams Whole eggs: 1 pc Vanilla and cardamom essential oil: 2 drops Fruit marmalade: as desired Brillo gel: as needed Rose: 2 tablespoons if necessary Pour the oil into a bowl and mix with a mixer, then add the powdered sugar and mix again with a mixer, add an egg and 2 drops of cardamom and vanilla essential oil and mix, and then add the sifted flour to our ingredients little by little and mix. until theWhere we have to knead, do not knead too much to fall into place. When the dough is soft, put it in nylon and leave it in the refrigerator for 2 hours to rest. (If your dough does not shrink and it is dry, you can add 2 tablespoons of rose water to it and knead it) After 2 hours, take it out of the refrigerator and knead the dough on a work table and spread it. Put it in the breast and put it in the oven, which has already been heated to 180 degrees, and take out the baked sweets for 15 minutes and put them.Cool, then pour the marmalade into the pastry and decorate the pastry with syrup (2 tablespoons of honey and 2 tablespoons of warm water) with a yolk brush, coconut powder and pistachio, and place a pea-sized amount of beryllium gel in the middle of the pastry circle. . Enjoy your meal


Please do not forget to like, comment and subscribe
Follow my videos on my channel:
ucvelzp3vjm36d1qdnvjsqkg

persian cuisine recipes
persian cuisine documentary
persian cuisine dishes
cooking videos
cooking recipes
cooking asmr
آشپزی ایرانی
غذای ایرانی
غذای ایرانی برای خارجی ها
غذای ایرانی برای مهمانی
غذای سنتی ایرانی
غذای ساده و خوشمزه
آموزش آشپزی حرفه ای
آموزش آشپزی ساده
آموزش انواع غذاهای ایرانی
آموزش پختن قارچ
آموزش پختن گلپی
آموزش پختن برنج
فسنجون با مرغ
آموزش پخت کیک
آموزش پخت کله پاچه
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/09 منتشر شده است.
15 بـار بازدید شده
... بیشتر