جلوگیری ازسقط جنین:موادغذایی که اگر در دوران بارداری استفاده شود باعث سقط جنین می شود

DARMANE KHANEGI
DARMANE KHANEGI
7.5 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - #جلوگیری_ازسقط_جنین
#جلوگیری_ازسقط_جنین
#سقط_جنین
سقط ناخواستۀ جنین به معنای پایان یافتن بارداری قبل از هفتۀ ۲۰ بارداری است. سقط ناخواستۀ جنین در سه ماهۀ اول بارداری بیشتر اتفاق می‌افتد
سقط جنین در هفته‌های اول، مشابه یک عادت ماهانه است و با لکه‌بینی، خونریزی، گرفتگی خفیف ماهیچه‌ها و کمردرد همراه است و هرچه پیش می‌رود، به خونریزی شدید همراه با لخته و دردهای شدید ناشی از انقباضات ماهیچه‌ای منجر می‌شود. اگر بارداری از هفتۀ ششم گذشته باشد، پزشک ممکن است در صورت وجود علائم سقط، با استفاده از سونوگرافی، ضربان قلب جنین را بررسی کند.
اگر ضربان قلب مشکلی نداشته باشد، ممکن است خونریزی نیز به شکل خودبه‌خود بعد از مدتی قطع ‌شود و بارداری بدون هیچ مشکلی ادامه پیدا کند، اما اگر ضربان قلب جنین وجود نداشته باشد، پزشک ممکن است با استفاده از سونوگرافی بیشتر، ضمن تعیین مجدد هفتۀ بارداری، با استفاده از آزمایش‌های خون و بررسی سطح هورمون hCG نسبت به سلامت جنین اطمینان پیدا کند. هرچند در برخی موارد ممکن است مادر باردار بدون هیچ علائمی، طی یک سونوگرافی معمولی باخبر شود که جنینش از دست رفته است
ما دراین ویدیو چندموادغذایی که در دروان بارداری باعث سقط جنین می شود را به شما معرفی میکنیم 💥
لطفامارودنبال کنید 👍
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/30 منتشر شده است.
7,587 بـار بازدید شده
... بیشتر