چرا عسل شکرک می زنه؟
6.1 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
✔️آنچه که در اصطلاح «شکرک
✔️آنچه که در اصطلاح «شکرک زدن» می گویند و به خاطر وجود کلمه شکر در ذهن تقلبی بودن عسل را تداعی می کند،
✔️چیزی جز پدیده «بلور شدن» یا «کریستالیزاسیون» نیست که زنبورداران به اون رُس بستن می گویند.
✔️عسل به علت درصد بالای مواد قندی که دارد در واقع یک ماده جامد است که تحت شرایط بسیار شکننده ای بصورت مایع قرار دارد.
✔️این ماده اشباع شده قندی ( گلوکز، فروکتوز و مالتوز) باید در واقع جامد باشد، ولی به طور اتفاقی مایع است.
✔️به همین دلیل به محض اینکه شرایط مطلوب شود این تغییر فیزیکی یعنی شکرک زدن، پدیدار می گردد.
✔️به نظر شما شکرک زدن عسل به چه صورت است؟
برای مطالعه کامل مقاله "چرا عسل شکرک می زند" به لینک زیر مراجعه کنید
https://mesterhoney.ir/blog/30_.html
✔️چیزی جز پدیده «بلور شدن» یا «کریستالیزاسیون» نیست که زنبورداران به اون رُس بستن می گویند.
✔️عسل به علت درصد بالای مواد قندی که دارد در واقع یک ماده جامد است که تحت شرایط بسیار شکننده ای بصورت مایع قرار دارد.
✔️این ماده اشباع شده قندی ( گلوکز، فروکتوز و مالتوز) باید در واقع جامد باشد، ولی به طور اتفاقی مایع است.
✔️به همین دلیل به محض اینکه شرایط مطلوب شود این تغییر فیزیکی یعنی شکرک زدن، پدیدار می گردد.
✔️به نظر شما شکرک زدن عسل به چه صورت است؟
برای مطالعه کامل مقاله "چرا عسل شکرک می زند" به لینک زیر مراجعه کنید
https://mesterhoney.ir/blog/30_.html
4 سال پیش
در تاریخ 1399/11/12 منتشر شده
است.
6,195
بـار بازدید شده