میلیون ها بازدید غذای سنتی بسیار لذیذ ترکی تپسی کباب یا همون کباب تابه ایی محبوب و بی نظیر

5.5 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - غذا با گوشت چرخ کرده
غذا با گوشت چرخ کرده لینک تمام ویدیوهای دسته بندی شده غذا با گوشت چرخ کرده : 👇👇
غذا با گوشت چرخ کرده
مرغ به روش های متنوع و رستورانی 👇👇👇
مرغ به روش های مختلف ترکی و بین الملل
مواد لازم برای تپسی کباب ترکی :
پیاز،سیر،فلفل قرمز پاپریکا، فلفل سبز،گوجه،جعفری،کره،رب
روغن،گوشت چرخ کرده،نمک،زیره،آویشن،پودر کاری،پودر فلفل قرمز
پاپریکا(پول بیبر)، فلفل سیاه، سیب زمینی،فویل
🇬🇧Ingredients for Tepsi Turkish Kebab:
Onion, garlic, paprika, green pepper, tomato, parsley, butter,
paste Oil, minced meat, salt, cumin, thyme, curry powder,
red pepper powder, Paprika , black pepper, potato, foil
🇹🇷Tepsi Kebabı için Malzemeler:
 Soğan, sarımsak, kapya biber, yeşilbiber, domates,maydanoz,
tereyağı, salça Yağ, kıyma, tuz, kimyon, kekik, köri tozu,
pul biber , karabiber, patates, folyo
کباب_تابه_ایی#
. برای 1 کیلو گوشت ، دو عدد فلفل
قرمز پاپریکا ، یک عدد فلفل سبز ، دو عدد پیاز متوسط ،دو حبه سیر ، 20 گرم جعفری تازه در نظر گرفته
می شود. گوشت این رسپی با 20 الی 25د درصد چربی مثل گوشت سینه گاو یا گوشت گوساله  نیمه چرب ،
دو مرتبه چرخ شده . 4 تا گوجه متوسط پوست گرفته
داریم .  دو عدد فلف قرمز پاپریکا را پوره کنیم و فقط
آبش رو بگیریم . حتما ً آن قسمت پوره و پوست را جدا کنیم که آب فلفل پاپریکا یکدست باشد . گوجه های
پوست گرفته را هم به حالت پوره در بیاریم . به دو قاشق روغن و 15 گرم کره ، یک لیوان پوره گوجه ای آماده کردیم را اضافه
می کنیم و 2 دقیقه ای تفت می دهیم . کلا ً این سس تفت اولیه اش خیلی کم هست بهد می گذاریم که طعمش
جا بیافتد . بعد از اضافه کردن پوره گوجه ، یه دو دقیقه ای تفت بدهیم با حرارت بالا
سپس 120 میلی لیتر آب دو تا فلفل پاپریکا یی که آماده کردیم را به تابه اضافه می کنیم . زمانی که آب فلفل
را اضافه می کنیم رنگ سس تغییر می کند و طعمش خوشمزه تر می شود. صبر کنیم که به جوش بیاد سپس
دو قاشق غذاخوری رُب گوجه به تابه اضافه می کنیم . یک مقدار تفت بدهیم که به رنگ بیافتد و گوجه و فلفل
و رُب ما طعمشان از خامی در بیاید . سپس نصف لیوان آب جوش اضافه کنیم . اگر رُب مصرفی بی نمک
است یک قاشق چایخوری نمک اضافه کرده سپس ترکیب را روی حرارت کم بگذارید که طعمش جا بیافتد .
1 کیلو گوشت به سینی مخصوص ورز دادن که دنده دار هست انتقال دادم سپس سیر ، جعفری و فلفل های
ساتوری خرد شده را به گوشت اضافه می کنیم . اگر بلندر یا رنده زدید ، 80 درصد آب این سبزیجات را
بگیرید . 2 تا پیاز متوسط ساتوری خرد شده را هم اضفه می کنم . به خاطر اینکه ساتوری خرد کردم آب
نداختن . نمک ، زیره ، آویشن ، ادویه کاری ، پول بیبر یا همان فلفل پاپریکا  1 قاشق مربا خوری ،فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پر به سینی گوشت اضافه کرده و برای اینکه کمی گوشت ما پوک شود 10 گرم بکینگ
پودر اضافه می کنیم . می توان برای نرم و پوک شدن سینه مرغ هم از بکینگ پودر استفاده کنید . یکی از
راه های مرینیت عالی داشتن برای سینه مرغ همی استفاده از پکینگ پودر هستش. تمام مواد را خوب
با هم مخلوط و سپس به کمک پشت دست  ورز دهیم . از چنگ زدن
مایع گوشت پرهیز کنید . به روش سنتی خود ترک ها من از سینی روحی برای پخت این کباب تابه ای
استفاده می کنم . اکثر غذا های سنتی و حتی انواع باقلوا هاشون را تَرک ها از ظروف های روحی درست
می کنند مثل قابلمه روحی های داخل ایران که قبلانا خیلی پر کار بود ، برنج و ته دیگش خیلی لذیذ تر می شد.
با کره داخل و دیواره های سینی روحی را چرب می کنیم . از سس ترکیب گوجه و فلفل آماده شده که فوق
العاده خوشمزه هستش وما طعم کباب تابه ای را به این روش خیلی خیلی متفاوت تر بپزیم به اندازه 2 قاشق
را به سینی اضافه می کنیم و پخشش می کنیم و سپس مایه گوشتی که آماده کردیم را به ظرف (سینی ) انتقال
داده . شما می توانید داخل ظرف مربع و یا مستطیلی این غذای سنتی را آماده کنید . به کمک دست تمام مایع
گوشتی را یکدست می کنیم و بعضی وقت ها برای اینکه این غذا یک مقدار متنوع تر درست کنم قبل از اضافه
کردن مایع گوشتی به ظرف فر تمام سطح را با  بادمجان های سرخ شده می پوشانم و بعد به این شکل سطح
رویش را مایه گوشتم را می گذارم و یکدست می کنم . بعد از یکدست کردن مایع گوشت داخل طرف مناسب
فر با چاقو تمام یا همه قسمت های گوشت را برش و شکاف های عمیق ایجاد می کنیم که بعد پخت برش دادن
سخت نباشد و راحت برش دهیم . در صورت تمایل می توانید فلفل سبز ، گوجه و سیب زمینی و پیاز خام
سطح روی گوشت ها را بپوشانیم . از سیب زمینی می توان هم برای دورچین  وهم برای اینکه طعم خوبی به
غذا می دهد استفاده کنیم و اینکه سیب زمینی بعد پخت در این غذا خودش هم مزه بسیار خوبی می گیرد و
غذای ما را پر برکت تر می کند. سپس بعد دورچین سیب زمینی ، سس آماده شده را داغ داغ روی گوشت ها
دیگر مواد بریزیم که در حین پخت نسوزند و هم اینکه غذای ما را خیلی خوشمزه تر بکند . آب زیادی به سس
فلفل و گوجه و رُب اضافه نکنید چون خود سبزیجات آب می اندازند  و این طوری غذای ما پر آب نمی شود.
سپس تمام ظرف را فویل بپیچید و بلافاصله به داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای 2 ساعت
ظرف را انتقال داده . حرارت می تواند از بالا و پایین روشن باشد فرقی نمی کند فقط می خواهیم که غذای ما
پخت اولیه اش را داشته باشد . بعد از گذشت 2 ساعت ظرف را از داخل فر خارج کرده و پوشش آلومینیومی
را از روی ظرف برداشته و این بار بدون پوشش برای 1 ساعت داخل فر انتقال می دهیم که هم طعمش خوب
و بهتر جا بیافتد و هم رویش سرخ شود . اینکه چقدر بخواهید گیریل را از بالا روشن کنید کاملا ً سلیقه ای
هستش . می توانید یک ربع آخر گیریل را از بالا روشن کنید و سطح روی کباب هاتون را سرخ کنید .
3 سال پیش در تاریخ 1399/11/28 منتشر شده است.
5,506 بـار بازدید شده
... بیشتر