آموزش برنامه نویسی رزبری پای با پایتون

FaraDars | فرادرس
FaraDars | فرادرس
475 بار بازدید - 3 سال پیش - مشاهده آموزش جامع مهندسی برق
مشاهده آموزش جامع مهندسی برق
https://fdrs.ir/ytb45

برد رزبری پای (Raspberry Pi)، یک مینی کامپیوتر بسیار قدرتمند و کاربردی محسوب می شود که قابلیت برنامه نویسی با استفاده از زبان های برنامه نویسی مختلف را دارد. یکی از مزیت های اصلی برد رزبری پای، وجود تعداد زیادی پایه GPIO است که امکان اتصال سنسورها و ماژول های مختلف را فراهم می سازد.

در این فرادرس، برنامه نویسی قسمت های مختلف برد رزبری پای با استفاده از زبان پایتون (Python) به صورت جامع آموزش داده شده است و همچنین راه اندازی و برنامه نویسی انواع ماژول ها و سنسورها به صورت کاربردی و عملی بیان شده است.

امروزه، استفاده از بردهایی با اندازه کوچک و قابلیت های فراوان، روز به روز در حال گسترش است. بردهای مذکور علاقه مندان بسیار زیادی پیدا کرده است. یکی از معروف ترین و محبوب ترین این بردها، برد رزبری پای (Raspberry Pi) است که علاوه بر ابعاد بسیار کوچک، اکثر قابلیت های یک کامپیوتر را برای شما فراهم می آورد و برای کسانی که به برنامه نویسی علاقه مند هستند و ایده های زیادی دارند، توصیه می گردد که تجربه استفاده از این برد را از دست ندهند.

در این فرادرس به صورت جامع و پروژه محور، برنامه نویسی برد رزبری پای با استفاده از زبان پایتون آموزش داده شده است. لازم به توضیح است که این آموزش در ۳ درس آماده شده است که در درس اول، زبان محبوب پایتون به صورت جامع و کاربردی به صورت پروژه محور آموزش داده شده است و درس دوم، راه اندازی برد رزبری پای به صورت صفر تا صد آموزش داده شده است.

سرانجام در درس سوم، برنامه نویسی قسمت های مختلف برد رزبری پای با پایتون آموزش داده شده است که برخی از آن ها عبارتند از: برنامه نویسی GPIO ها به صورت جامع، برنامه نویسی واحدهای داخلی رزبری پای، راه اندازی و برنامه نویسی برخی از سنسورها و ماژول های کاربردی مثل: ماژول مسافت سنج، سنسورهای کاربردی، راه اندازی انواع موتورها و برنامه نویسی واحد PWM.

مشاهده آموزش جامع مهندسی برق
https://fdrs.ir/ytb45
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/01 منتشر شده است.
475 بـار بازدید شده
... بیشتر