طرز تهیه فسنجان اصیل گیلانی/آموزش فسنجون با نکات مهم خوشرنگ شدنش

Moon Omid
Moon Omid
2.4 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - سلام دوستان عزیز امیدوارم که
سلام دوستان عزیز امیدوارم که حال دلتون خوب باشه 😊 لطفاً با لایک و سابسکرایب از کانال من حمایت کنید،ممنونم
@moonomid1
✅لایک و کامنت و سابسکرایب کردن کانال یادتون نره ❤️

لینک دونیت :
Patreon: Moonomid

خورشت فسنجون یا فسنجان یکی از اصیلترین و خوشمزه ترین خورشت های ایرانی است. خاستگاه و اصالت خورشت فسنجون از استان گیلان است. اما به دلیل طعم بینظیر و خوشمزه آن در اکثر شهرهای ایران پخته میشود. این غذا معمولا با گوشت یا مرغ برای ناهار درست میشود

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجون :
مغز گردو ۲۰۰ گرم
مرغ ۳ تکه ران یا سینه
رب انار ۲ قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
هویج دو عدد کوچک
زعفران ۱-۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه
دارچین،جوزهندی،پودر گلسرخ
میخک به مقدار لازم
دوستای گلم این دستور فسنجون که میخوام براتون بگم نه یخ برای روغن انداختن میخواد نه تفت دادن گردو و نه سرخ کردن مرغ
فسنجون اصیل فقط باید روغن طبیعی
خودش باشه فقط چاشنی صبر و حوصله میخواد
ابتدا باید گردوها رو خوب آسیاب کنید به حدی که خودش به روغن میافته
تو قابلمه ی مناسب که میخواین فسنجونتون آماده بشه مرغ رو به همراه پیاز درسته و نمک ، زردچوبه، دارچین،رنده جوز هندی،یک عدد میخک و کمی فلفل و دو عدد هویج به همراه آب کافی یه چیزی حدود ۳-۴ لیوان فرانسه آب کافیه میذاریم بجوشه، به قل کردن که افتاد پیاز و هویج رو خارج میکنیم و گردو و رب انار و رب گوجه رو اضافه کنید، خوب باهم مخلوط کنید. پیاز و هویج رو تو همون آسیابی که گردوها رو باهاش آسیاب کردیم میریزیم و بصورت پوره که در اومد به موادمون اضافه میکنیم ، دوباره ۴ لیوان آب ولرم اضافه میکنیم و بعد شعله رو خیلی کم کنید فقط در حد نیم ریز جوش زدن درش رو هم بزارید یه کوچولو خیلی کم درش باز باشه
حدود ۲ ساعت و نیم بپزه، خیالتون راحت چون شعله کمه اصلا مرغتون هم وا نمیره. فقط تو این زمان اصلا نباید بیاید خورشتتون رو هم بزنید. بعد از تایم دو ساعت و نیمی که گذشت یه هم کوچولو میزنید نیم ساعت دیگه زمان میدید با همون شعله ی کم جا بیافته
درآخر شعله رو خیلی زیاد میکنید در حد ۵ تا دقیقه و بعد شعله رو کم میکنید درش رو کامل باز میذارید بازم در حد ۵ دقیقه با شعله کم وبعد خاموش میکنید
نکته: نمکی که اول به مرغ اضافه میکنید باید به اندازه باشه چون دیگه تا آخر نباید اضافه کنید
فسنجونتون رو تو قابلمه ی مسی درست کنید و یا گمج گیلان خیلی خوشمزه تر میشه ولی اگر نبود ایرادی نداره 😉
Fesenjān, is an Iranian stew from Gilan province, Iran. It is flavored with pomegranate paste and ground walnuts and spices like turmeric, cinnamon, orange peel, cardamom, and rosebud. It is traditionally made with eggplant and poultry. Fesenjān can also be made using balls of ground meat or chunks of lamb

Edit video with InShot
Music: Pure imagination
Musician: Rook1e
4 سال پیش در تاریخ 1399/12/04 منتشر شده است.
2,404 بـار بازدید شده
... بیشتر