روتین باریستا/کافه ولاگ

Pedram Davari
Pedram Davari
1 هزار بار بازدید - پارسال - سلام تو این ویدیو مراحل
سلام
تو این ویدیو مراحل آماده کردن لاته رو از عصاره گیری اسپرسو،فوم گیری شیر و اجرای پترن رو میبینیم.
اگه علاقه مند به یادگیری مهارت های باریستا هستین دیدن این سبک ویدیو خیلی میتونه بهتون کمک کنه.
چون میتونین واقعیت های یک کافی شاپ و هرکاری که باریستا انجام میده رو ببینید.
🍀
🍀
دستگاه اسپرسو:Arcadia Bezzrea
پیچر:Barista space
قهوه:۵۰ عربیکا ۵۰ روبوستا
دمای بویلر:۱۲۵ درجه سانتی گراد
دمای هدگروپ:۹۰ درجه سانتی گراد
کافه:ریکو
🌳
🌳
ازین طریق میتونیم در ارتباط باشیم:
Instagram: pedramdavari_
____________________________________________________
ازینجا میتونین اگه دوست داشتین حمایت کنین:
https://www.hamibash.com/pedramdavari
____________________________________________________

Hi..
This is pedram.
I'm working in rico cafe as a barista.if you are intreasted to barista skills this video is helpfull for you..
Cause you can see what is hapening in cafe
🌳
🌳
Espresso machine:Arcadia Bezzera
Picher:Barista space
Coffee beans:50 Arabica 50 Robousta
Boiler temperature:125°c
Head groups temperature:90°c
Cafe:Rico
🍀
🌳
#آموزش_باریستا#آموزش_لاته
پارسال در تاریخ 1401/12/16 منتشر شده است.
1,095 بـار بازدید شده
... بیشتر