طرز تهیه شیرینی بامیه خانگی ترد و خوشمزه. churros

cooking experience
cooking experience
53 بار بازدید - 7 ماه پیش - بامیه معمولا یار جدانشدنی زولبیا
بامیه معمولا یار جدانشدنی زولبیا در شب‌های ماه رمضان است که از هیچ‌کدام از آن‌ها نمی‌توان گذشت. این شیرینی پرشهد و خوش‌عطر را کافی است بدانید چگونه درست کنید تا دیگر در هوس آن باقی نمانید.
نکته:
موقع درست کردن شهد بامیه، حرارت راکم کنید تا شربت به قوام برسد. و در اخر قبل از خاموش کردن یک قاشق ابلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه کنید.
در مرحله اضافه کردن تخم مرغها،  خمیر نه سرد باشد نه داغ

توجه داشته باشید که در اخر  خمیر بامیه چسبنده خواهد بود.

مواد لازم برای شهد بامیه:
یک لیوان آب
دو لیوان شکر
چند دانه هل
دو قاشق غذاخوری زعفران
پنج قاشق غذاخوری گلاب
یک قاشق غذاخوری آب لیمو

برای خمیر بامیه:
آرد ۱۴۰ گرم ( یک لیوان)
آب ۲۵۰ گرم( یک لیوان)
کره ۲۵ گرم
وانیل نوک ق چای خوری
تخم مرغ دو عدد
a glass of water
Two glasses of sugar
A few cardamom seeds
Saffron 2 tablespoons
5 tablespoons of rose water
A tablespoon of lemon juice
140 grams of flour
250 grams of water
25 grams of butter
A little vanilla
Two eggs



#شیرینی #بامیه #افطار#رمضان #رمضان_كريم#دسر #دسر_خوشمزه  #دسر_خانگی #شیرینی_خانگی #شیرینی_خشک
#churros #sweets #sweetrecipe #dessert #cooking #delicious #bamiye#sweets #
7 ماه پیش در تاریخ 1402/12/24 منتشر شده است.
53 بـار بازدید شده
... بیشتر