پیراشکی با فر و بدون سرخ کردنی#پیراشکی #شیرینی_آسان #پیراشکی با فر
1 هزار بار بازدید -
9 ماه پیش
-
اگه شما هم دوست دارید
اگه شما هم دوست دارید یه پیراشکی کم کالری تر و بدون سرخ کردنی درست کنید حتما با این روش امتحانش کنید 🤌🏻😍
@rose.cake.academy
@rose.cake.academy
@rose.cake.academy
📝مواد لازم:
۱ عدد تخممرغ
۱ پیمانه شیر ولرم
۱/۳ پیمانه روغن مایع
۱/۳ پیمانه شکر
حدود ۳ و نیم تا ۴ پیمانه آرد
۲ ق غ مایه خمیر (۱ ق غ آرد + ۱ ق غ شکر برای عمل آوری)
۱/۳ پیمانه آب گرم
کمی وانیل
🟣ابتدا ۱ ق غ آرد+ ۱ ق غ شکر + ۲ ق غ مایه خمیر رو مخلوط کنید و آب گرم رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و درش رو ده دقیقه ببندید تا عمل بیاد.
🟣توی ظرف گودی تخم مرغ + شکر + وانیل+ روغن مایع+ شیر ولرم+ مایه خمیر عمل اومده رو مخلوط کنید و آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر در ظرف جمع بشه.
🟣خوب ورز بدین و یا صد بار به سطح کار بکوبید تا چسبندگی خمیر گرفته بشه و خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد . ( چسبندگی خمیر رو با ورز دادن بگیرید نه اضافه کردن آرد اضافی)
🟣روی ظرف خمیر رو با سلفون بپوشانید و دو ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه.
🟣پف خمیر رو بگیرید و سطح کار رو آرد پاشی کنید و مقداری از خمیر رو با وردنه باز کنید و با کاتر گرد یا لیوان قالب بزنید.
🟣خمیر های قالب زده رو روی پلاستیک چرب شده بذارید و روشون رو با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و دوباره نیم ساعت استراحت بدین تا حجیم بشن.
🟣حالا داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزید و گریل کنید تا طلایی بشه و بعد از خنک شدن برش بزنید و داخلشون کرمفیل یا نوتلا بزنید واگه دوست داشتین با پودر قند و پسته تزیین کنید
📝برای تهیه کرم پیراشکی:
از همون دستور تهیه کرمفیل که توی پست های قبلی موجوده استفاده کردم
#پیراشکی_کرمدار
#پیراشکی #پیراشکی_خونگی #پیراشکی_خانگی #دونات_خانگی #دونات_خانگی
9 ماه پیش
در تاریخ 1402/10/25 منتشر شده
است.
1,052
بـار بازدید شده