طرز تهیه قطاب خانگی : قطاب خانگی بدون روغن داخل فر مخصوص عید

خوشمزه های خانگی با مریم
خوشمزه های خانگی با مریم
1.8 هزار بار بازدید - 8 ماه پیش - شیرینی قطاب یه شیرینی شیک
شیرینی قطاب یه شیرینی شیک و مجلسی و بسیار بسیار خوشمزه اس که من اینجا این قطاب رو با تمام نکاتش و کاملا سالم ( داخل فر ) بهتون آموزش میدم . قول میدم هم خودتون عاشق این قطاب میشید و هم برای هرکس که درستش کنید

مواد لازم :
کره نرم  یا  روغن تمام جامد   ۵۰ گرم
خامه صبحانه   ۶۰ گرم
زرده تخم مرغ  ۱ عدد
وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک  نوک قاشق چایخوری
آرد   به میزان لازم

مواد میانی قطاب :
مغز بادام پودر شده  ۵۰ گرم
( که شما میتونید از مغز گردو هم استفاده کنید )
پودر قند  ۵۰ گرم
پودر هل  ۱ قاشق چایخوری
گلاب  به میزان لازم

دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
فر برقی  ۱۶۰ درجه
مدت زمان پخت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه

نکته :
⭐تمام مواد هم دمای محیط باشه
⭐آرد باید به مقداری اضافه کرد که خمیر جمع بشه و به دست نچسبد .
باید خمیر لطیفی بدست بیاد
⭐وجود خامه داخل این خمیر باعث نرم و ترد شدن این قطاب میشه 👌
⭐خمیر نباید زیاد ورز داده بشه چون به روغن میفته پس فقط با نوک انگشت ها  آخر کار ورز میدیم
⭐برای مواد مغزی هم باید تا میزانی گلاب اضافه کرد که مواد میانی به حالت شن ریزه در بیاد اگر خیلی گلاب اضافه بشه، مواد از داخل خمیر بیرون میزنه

🛑 دمای فر و زمان پخت برای تمام کیک ها و شیرینی ها کاملا بستگی به فر خودتون داره

از شما دعوت میکنم تا کانال ما رو سابسکرایب کنید و از ویدیوهای شیرینی پزی ما لذت ببرید
لینک سابسکرایب:
https://www.seevid.ir/c/khoshmazehayekha...

هر هفته ٫روزهای زوج ٫  ما ویدیو های جدیدی منتشر می‌کنیم که شامل آموزشهای متنوع و جذاب در زمینه شیرینی پزی هستند

شیرینی خانگی
شیرینی مجلسی
شیرینی سنتی
قطاب خانگی
قطاب خانگی داخل فر
8 ماه پیش در تاریخ 1402/09/20 منتشر شده است.
1,828 بـار بازدید شده
... بیشتر