طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی و خوشمزه -گراتن مجلسی و خوشمزه فقط یکبار امتحان کن-سر آشپز خانگی
291 بار بازدید -
2 ماه پیش
-
طرز تهیه گراتن مرغ و
طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی
گذاشتن مرغ یک غذای لذیذ و بسیار ساده هست که از بین انواع گراتن ها جز پرطرفدارترین هاشون هست م امروز با هم دیگه آموزش این گرفتن خوشمزه که با مرغ و قارچ درست میشه رو با هم دیگه ببینیم گذاشتم گذاشتم گرفتن یک غذای مدرن و مجلسی که اگر یک بار امتحان کنی عاشقش میشی
مواد لازم :
سینه مرغ ۱عدد
دوعدد سیب زمینی
قارچ ۱۵۰گرم
پیاز ۲ عدد
پنیر پیتزا یا پارمزان
ارد سفید ۲غ خوری
شیر ۲پیمانه
آویشن ۱ق غ
فلفل سیاه یک ق چ
نمک
Ingredients
2-3 potatoes
Mushrooms 150 grams
2 onions
1/2 chicken breast
Salt 1 teaspoon
Black pepper 1/4 teaspoon
Thyme 1/4 teaspoon
30 grams of butter
30 grams of flour
2 cups of milk
Mozzarella or Parmesan cheese 100 grams
سلاممم به کانال سر آشپز خانگی خوش آمدید من در این کانال آموزش و طرز تهیه غذای سنتی طرزتهیه قورمه سبزی طرزتهیه قیمه بادمجون طرز تهیه عدس پلو و طرزتهیه پنکیک طرزتهیه ژله ها طرز تهیه غذاهای دریای طرز تهیه میگو سو خاری طرزتهیه تهیه ماهی سرخ کردن به سبک جنوبی ها کلی غذا های فینگر فود طرز تهیه پیتزا طرز تهیه پیراشکی با شما به اشتراک میذارم که از درست کردن آنها لذت ببرید پس با من همراه باشید تا به یک سر آشپز خونگی تبدیل شوید و طمع های جدیدی را از زندگی کشف کنید
بالایک و سابسکرایب کردن کانالم بزرگترین حمایت را از من میکنید و زنگوله رو بزنید تا از آموزش هامون عقب نمونید
https://www.seevid.ir/fa/result?ytch=UCaUUEOrCGpNuQQwBUhedLHA
این پیراشکی پیتزایی یک غذای متفاوت که سریع و راحت آماده میشه -شام فوری -سرآشپز خانگی-#اموزش #ترفند
https://www.seevid.ir/fa/w/ttYvd0zsQCE
شام پر طرفدار وخوشمزه-خوشمزه تر از پیراشکی -آسون وراحت -سر آشپز خانگی
https://www.seevid.ir/fa/w/cLqyknkRBUk
آموزش آشپزی
سر آشپز خانگی
آموزش گراتن سیب زمینی و مرغ
طرز تهیه گراتن بادمجون
گراتن سیب زمینی و مرغ
#food
#گراتن_مرغ
#گراتن_سیب_زمینی_ومرغ
#گراتن_بادمجان
#cooking
#اموزش
#recipe
#پیتزا
#غذا
#foodie
#آشپزی
#home_food
#شام_فوری
#غذای _فوری. #HappyCookingToYou #FoodFusion #PakolaFullCreamMilk
#potato_au_gratin
#one_pan_meal
#chicken_recipe
2 ماه پیش
در تاریخ 1403/05/01 منتشر شده
است.
291
بـار بازدید شده