نان خامه ای به روش قنادی // How To Make Easy Cream Puffs

ashpazi_khodemoni
ashpazi_khodemoni
297 بار بازدید - 3 سال پیش - #نان_خامه_ای_بازاری مواد
#نان_خامه_ای_بازاری مواد لازم: ارد ۲۰۰ گرم کره ۵۰ گرم آب ۲۰۰ میلی لیتر آب شکر یک ق غ تخم مرغ ۴ عدد وانیل وبکینگ پودر نصف قاشق چای خوری خامه قنادی فرم گرفته 300 گرم طرز تهیه: ابتدا در ظرف مناسب کره ،آب ،شکر را میریزیم وروی شعله ملایم میگذاریم آرام آرام هم میزنیم تا کره آب شود و آب به جوش ریز بیفتد سپس آرد را اضافه کرده وسریع هم میزنیم تا خوب مخلوط شود. به این مرحله از کار داغ زدن می گویند که خیلی مهمه حرارت ملایم باشد کاملا ومدام زیرو رو میکنیم به مدت 5 دقیقه مواد حالت حلوا پیدا می کند و جمع می شودسپس موادرا داخل ظرف دیگر میزاریم تا خنک شود .تخم مرغها را داخل کاسه شکسته و وانیل را اضافه می کنیم باهمزن دستی می زنیم تا یکدست شود .موادخمیری که خنک شد با همزن برقی شروع به زدن میکنیم و کم کم تخم مرغها را اضافه میکنیم .اگر یک دفعه اضافه کنید شیرینی بوی تخم مرغ میگیرد در انتها بکینگ پودر اضافه میکنیم بالیسک هم می زنیم تا صاف و یکدست شود ماسوره را داخل قیف میگذاریم .سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم وشکوفه میزنیم . نکته فر را قبل از شروع کار روی دمای ۲۰۰ درجه بزارید.کاملا داغ باشد .زمان پخت ۳۰ دقیقه روی درجه ۲۰۰ درجه باشد داخل نون کاملا باید پوک باشد حالت خمیر نداشته باشد . تمام نکات رعایت کنید یه نون عالی درست می شود خوب نون وقتی پخته شد میزایم کاملا خنک شود بعد تهشو سوراخ میکنیم و با قیف خامه داخل نون میریزیم بعد از خامه زدن 3 الی 4 ساعت یا حتی بیشتر داخل یخچال بماند تا خامه به خورد نان برود و لذیذ تر شود نوش جان
3 سال پیش در تاریخ 1400/06/17 منتشر شده است.
297 بـار بازدید شده
... بیشتر