Wassermelone Eis بستنی هندوانه
2 هزار بار بازدید -
پارسال
-
کیک باقلوا یا کیک بهشتی
کیک باقلوا یا کیک بهشتی یکی از خوشمزه ترین کیک های هست که میشه تو دور همگی های خاص سرو کرد ، با یک لیوان چای یا قهوه عجب مزه ای میده ، الکی بهش کیک بهشتی نمیگن ، واقعا هم مزه بهشت میده ، حتما امتحانش کنید
مواد شربت کیک :
۲ لیوان آب
۲ لیوان شکر
زعفران و هل
دو قاشق آب لیموی تازه
شربت رو با حرارت کم بزارید تا ۱۵-۲۰ دقیقه جوش بخوره واخر آب لیمو رو بهش اضافه کنید وبزاربد کنار
مواد کیک :
۳۴۰ گرم آرد سفید قنادی
۵ عدد تخم مرغ متوسط
۲۰۰ گرم روغن مایع معادل یک لیوان فرانسوی
۱۶۰ گرم ماست غلیظ معادل نصف لیوان فرانسوی
۱۵۰ گرم شکر
۱ قاشق چایخوری هل آسیاب شده
۱ قاشق چایخوری زعفران
۵۰ گرم گردوی خورد شده
یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر وری
کیک رو به مدت ۳۰ -۳۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بزارید توی فر از قبل گرم شده ، بعد از پخت کیک ، پنج دقیقه صبر کنید تا یک مقدار کیک از حالت خیلی داغی دربیاد بعد شربت رو روی تمام کیک پخش کنید و با نارگیل وپسته تزیین کنید
Zutaten für die Zuckersirup:
2 g Wasser
2 g Zucker
1 halbe Zitrone
Kardamom und Safran
Die Zuckersirup muss für 15 m bei niedriger Temperatur gekocht werden danach abkühlen lassen.
Zutaten für den Kuchen:
340 g Mehl
200 g Öl
160 g Joghurt
150 g Zucker
Ein Esslöffel Backpulver
5 Eier
Ein Teelöffel Safran
Ein Teelöffel Kardamom
Back den Kuchen für 30 m bei 180 grad Uber und unter Hitze und nachdem den Kuchen Ein bisschen abgekühlt ist , gieß die Sirup auf den Kuchen und mit kokosraspel und Pistazien dekorieren .
مواد شربت کیک :
۲ لیوان آب
۲ لیوان شکر
زعفران و هل
دو قاشق آب لیموی تازه
شربت رو با حرارت کم بزارید تا ۱۵-۲۰ دقیقه جوش بخوره واخر آب لیمو رو بهش اضافه کنید وبزاربد کنار
مواد کیک :
۳۴۰ گرم آرد سفید قنادی
۵ عدد تخم مرغ متوسط
۲۰۰ گرم روغن مایع معادل یک لیوان فرانسوی
۱۶۰ گرم ماست غلیظ معادل نصف لیوان فرانسوی
۱۵۰ گرم شکر
۱ قاشق چایخوری هل آسیاب شده
۱ قاشق چایخوری زعفران
۵۰ گرم گردوی خورد شده
یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر وری
کیک رو به مدت ۳۰ -۳۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بزارید توی فر از قبل گرم شده ، بعد از پخت کیک ، پنج دقیقه صبر کنید تا یک مقدار کیک از حالت خیلی داغی دربیاد بعد شربت رو روی تمام کیک پخش کنید و با نارگیل وپسته تزیین کنید
Zutaten für die Zuckersirup:
2 g Wasser
2 g Zucker
1 halbe Zitrone
Kardamom und Safran
Die Zuckersirup muss für 15 m bei niedriger Temperatur gekocht werden danach abkühlen lassen.
Zutaten für den Kuchen:
340 g Mehl
200 g Öl
160 g Joghurt
150 g Zucker
Ein Esslöffel Backpulver
5 Eier
Ein Teelöffel Safran
Ein Teelöffel Kardamom
Back den Kuchen für 30 m bei 180 grad Uber und unter Hitze und nachdem den Kuchen Ein bisschen abgekühlt ist , gieß die Sirup auf den Kuchen und mit kokosraspel und Pistazien dekorieren .
پارسال
در تاریخ 1402/04/23 منتشر شده
است.
2,090
بـار بازدید شده