طرز تهیه قرص های ادویه آچار سیستانی و زابلی - مخصوص آبگوشت،خورشت قیمه و خورشت آلو| قسمت دوم

Dastpokht TV | دستپخت تی وی
Dastpokht TV | دستپخت تی وی
791 بار بازدید - 2 سال پیش - ✍️ادویه آچار یکی از ادویه
✍️ادویه آچار یکی از ادویه های سنّتی منطقه سیستان ایران است. این ادویه به اندازه ای مهم است که مقاله های علمی بسیاری را به خود اختصاص داده است. در یکی از این مقاله های علمی آمده این ادویه سنّتی در گذشته جایگزین پیاز و گوجه در فصل های سرد سال بوده است. در گذشته مواد غذایی مانند گوجه و پیاز در فصل سرما یا وجود نداشتند یا بسیار گران قیمت بودند.
ادویه آچار در غذاهایی چون آبگوشت، انواع خورشت قرمز رنگ مانند خورشت قیمه و خورشت آلو کاربرد دارد. این ادویه در حال حاضر در تمام فصول قابل تهیه است؛ اما در گذشته اواخر تابستان این ادویه را تهیه می کردند تا جیره ای برای فصل سرما باشد.
در فرهنگ لغت دهخدا و عمید معنی آچار را چاشنی نوشته اند.

✅طرز تهیه ادویه آچار:
طرز تهیه ادویه آچار سیستانی و زابلی -...

#ادویه #ادویه_آچار #ادویه_آچار_سیستانی #ادویه_آچار_زابلی #قرص_ادویه_اچار
2 سال پیش در تاریخ 1401/07/19 منتشر شده است.
791 بـار بازدید شده
... بیشتر