پیراشکی مرغ/آموزش پیراشکی مرغ/ طرز تهیه پیراشکی/آموزش خمیر پیراشکی/مریکوک
7.1 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
پیراشکی مرغ🥐
سلام دوستای قشنگممم
پیراشکی مرغ🥐
سلام دوستای قشنگممم و عزیزم 😍❤️
میدونستین خیلی بهم انرژی میدین اگه لایک کنین و نظرات قشنگتونو بگین ؟؟
اتفاقی هم که میفته اینه که با انرژی بیشتر، کلی ویدئو های عالی براتون آماده میکنم 😍❤️
امروز قراره پیراشکی درست کنیم با هم ...آخه شما نگاش کنین چقدر جذابههه😍
مواد لازم✅(خمیر جادویی)
آب ولرم یا شیر ولرم ۱ لیوان
شکر ۱ ق غ
خمیر مایه ۱ ق غ
روغن مایع ۸ ق غ
نمک ۱ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳ لیوان
آرد ۳ ق غ
برای مواد میانی هم سلیقه ای و بستگی به ذائقه شما داره .
من از ✅
سینه مرغ
پیاز
فلفل دلمه
ذرت
قارچ
سیبزمینی
و البته یه سوسیس هم استفاده کردم .
دیگه ماشالا خودتون هم بلدین 😍❤️
برای خمیر
اول آب ولرم (شیر ولرم ) رو با شکر و خمیر مایه مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم میزاریم یه جای گرم به مدت ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد ❇️
تخم مرغ، نمک ،روغن مایع رو مخلوط میکنیم ❇️
به خمیر مایه عمل اومده ۳ ق غ آرد رو اضافه میکنیم مواد و مخلوط میکنیم و به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم ❇️
بعد ازینکه یکدست شد ، آرد رو با الک به تدریج اضافه میکنیم
میزان آرد بستگی به نوع کیفیت آرد داره پس کم کم اضافه کنین ❇️ شاید کمتر استفاده بشه
وقتی آرد به خورد خمیر رفت ، به مدت ۱۰ دقیقه خوبببب ورز میدیم.
میزاریم توو کاسه ای که چرب کردیم و روی خمیر رو هم چرب میکنیم و با پلاستیک و پارچه میپوشونیم میزاریم یه جای گرم به مدت ۱ ساعت تا استراحت کنه و حجیم بشه 😍❤️❇️
مواد میانی رو هم آماده میکنیم ❇️
بعد از بک ساعت پف خمیر رو میگیریم،
و خمیر رو به ۶ قسمت تقسیم میکنیم ❇️
و دقیقا مثل تصویر میپیچیم 😘😍❤️
ببینین حتمااااا تا آخر 😋❇️
با زرده تخم مرغ رومال میکنیم
میره توو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه ✅
دیگه نوش جونتون
3 سال پیش
در تاریخ 1400/12/03 منتشر شده
است.
7,145
بـار بازدید شده