خشک کردن سبزيجات در هواپز

MEALMUNCHER
MEALMUNCHER
4.4 هزار بار بازدید - 10 ماه پیش - ‪@Mealmuncher‬ شوید
‪@Mealmuncher‬

شوید  دمای ۹۰  ب مدت ۳۵ دقیقه (۲۰/۱۵)
نعنا  دمای  ۸۰  ب مدت ۴۵ دقیقه (۲۵/۲۰)
جعفری دمای ۹۰ ب مدت ۳۵ دقیقه(۲۰/۱۵)

🌸نکات توی کپشن رو حتما بخونید🌸


✅حتما حتما بعد اینکه سبزی هار و شستید بزارید کاملا آبش چیده شه بعد سبزی هار و بزارید تو دستگاه
(اگه سبزی ها خیس باشند،جای اینکه توی‌دستگاه خشک بشن میسوزن!!!)

✅ وسط خشک شدن سبزی ها حتما باید یک بار سبزیار و زیر و رو کنید  که همه جاش کاملا خشک بشه
با دماهایی که توی ویدیو واستون گذاشتم اول بزارید ۲۰ دقیقه خشک شن بعد سبد دستگاه رو بیرون بکشید و‌زیر و رو کنید سبزیار و بعد دوباره بزارید ۱۵ دقیقه ی دیگه ک کاملا خشک شن

✅نعنا با این روش  بعد اینکه خشک شد رنگش تیره میشه
پس ب نظرم ب روش سنتی نعنار و خشک کنید بهتره

✅روی سبزی ها حتما باید ی سبد یا توری قرار بدید ک با گردش هوای داخل دستگاه ،سبزی ها به المنت نچسبن و نسوزن
چون حتی اگه یک پر سبزی هم ب المنت گیر کنه و بسوزه کل سبزیا بوی سوختگی میگیرن
‪@Mealmuncher‬
10 ماه پیش در تاریخ 1402/06/17 منتشر شده است.
4,493 بـار بازدید شده
... بیشتر