خشک کردن سبزيجات در هواپز
4.4 هزار بار بازدید -
10 ماه پیش
-
@Mealmuncher شوید
@Mealmuncher
شوید دمای ۹۰ ب مدت ۳۵ دقیقه (۲۰/۱۵)
نعنا دمای ۸۰ ب مدت ۴۵ دقیقه (۲۵/۲۰)
جعفری دمای ۹۰ ب مدت ۳۵ دقیقه(۲۰/۱۵)
🌸نکات توی کپشن رو حتما بخونید🌸
✅حتما حتما بعد اینکه سبزی هار و شستید بزارید کاملا آبش چیده شه بعد سبزی هار و بزارید تو دستگاه
(اگه سبزی ها خیس باشند،جای اینکه تویدستگاه خشک بشن میسوزن!!!)
✅ وسط خشک شدن سبزی ها حتما باید یک بار سبزیار و زیر و رو کنید که همه جاش کاملا خشک بشه
با دماهایی که توی ویدیو واستون گذاشتم اول بزارید ۲۰ دقیقه خشک شن بعد سبد دستگاه رو بیرون بکشید وزیر و رو کنید سبزیار و بعد دوباره بزارید ۱۵ دقیقه ی دیگه ک کاملا خشک شن
✅نعنا با این روش بعد اینکه خشک شد رنگش تیره میشه
پس ب نظرم ب روش سنتی نعنار و خشک کنید بهتره
✅روی سبزی ها حتما باید ی سبد یا توری قرار بدید ک با گردش هوای داخل دستگاه ،سبزی ها به المنت نچسبن و نسوزن
چون حتی اگه یک پر سبزی هم ب المنت گیر کنه و بسوزه کل سبزیا بوی سوختگی میگیرن
@Mealmuncher
شوید دمای ۹۰ ب مدت ۳۵ دقیقه (۲۰/۱۵)
نعنا دمای ۸۰ ب مدت ۴۵ دقیقه (۲۵/۲۰)
جعفری دمای ۹۰ ب مدت ۳۵ دقیقه(۲۰/۱۵)
🌸نکات توی کپشن رو حتما بخونید🌸
✅حتما حتما بعد اینکه سبزی هار و شستید بزارید کاملا آبش چیده شه بعد سبزی هار و بزارید تو دستگاه
(اگه سبزی ها خیس باشند،جای اینکه تویدستگاه خشک بشن میسوزن!!!)
✅ وسط خشک شدن سبزی ها حتما باید یک بار سبزیار و زیر و رو کنید که همه جاش کاملا خشک بشه
با دماهایی که توی ویدیو واستون گذاشتم اول بزارید ۲۰ دقیقه خشک شن بعد سبد دستگاه رو بیرون بکشید وزیر و رو کنید سبزیار و بعد دوباره بزارید ۱۵ دقیقه ی دیگه ک کاملا خشک شن
✅نعنا با این روش بعد اینکه خشک شد رنگش تیره میشه
پس ب نظرم ب روش سنتی نعنار و خشک کنید بهتره
✅روی سبزی ها حتما باید ی سبد یا توری قرار بدید ک با گردش هوای داخل دستگاه ،سبزی ها به المنت نچسبن و نسوزن
چون حتی اگه یک پر سبزی هم ب المنت گیر کنه و بسوزه کل سبزیا بوی سوختگی میگیرن
@Mealmuncher
10 ماه پیش
در تاریخ 1402/06/17 منتشر شده
است.
4,493
بـار بازدید شده