آموزش دلمه رول برگ انگور با طعم ملس ، دلمه برگ ترش و شیرین ، دلمه بهاره برگ انگور

Sohi Food
Sohi Food
277 بار بازدید - پارسال - دلمه برگ انگور مواد لازم:
دلمه برگ انگور مواد لازم: برگ انگور ۵۰۰گرم برنج ۵۰۰گرم لپه ۲۵۰گرم گوشت چرخ۲۵۰گرم کشمش ۱پیمانه گردو ۱/۴پ زرشک ۲ق غ پیاز ۲عدد سبزی معطر ۲ق غ شکر ۲پیمانه عصاره تمر هندی ۱بسته رب انار ۲ ق غ نمک ، فلفل سیاه، فلفل قرمز ، پودر گشنیز ، پودر زیره ، دارچین، آویشن ، پودرگلسرخ ، پودر هل طرز تهیه: ابتدا برگهای تازه انگور را در آب‌ نمک ۲۰ دقیقه قرار داده که تمیز شود . در قابلمه آب را جوشانده و برگها را چند دقیقه قرار داده وسپس آبکش کنید. برنج را نیم ساعت خیس کرده و لپه خیس کرده را نیم پز کرده ، پیازها را نگینی خرد کرده و تفت داده سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و با پیاز تفت داده برنج و لپه + کشمش و زرشک خیس شده را با گردو و بقیه مواد را افزوده ادویه ها را اضافه کرده و با هم مخلوط کرده و استراحت داده تا کمی خنک شود. در برگها را طبق فیلم بر اساس کوچک یا بزرگی آنها از مواد ریخته و رول کرده و تمام رول های دلمه را آماده می کنیم. از برگهایی که کمی آسیب دیده هستند کف قابلمه مناسب که روغن ریخته اید قرار داه و دلمه های رول را چفت درون قابلمه چیده و روی آنها چند برگ مو ( برای جلوگیری از پاشیدن برا اثر قُل خوردن) قرار داده و بشقاب مناسبی روی آن می گذاریم. یک بسته تمر هندی را با آبجوش مخلوط و عصاره آن را با صافی جدا کرده و روی دلمه ها بریزید درب قابلمه را بسته و می گذاریم دلمه ها کمی پخته شده و در ظرفی ۲ قاشق رب انار را با آب جوش مخلوط و به اندازه ای که می خواهیم دلمه ها شیرین شده و طعم ملس داشته باشد شکر و یا شیره انگور اضافه کرده و به قابلمه دلمه اضافه کرده و ۲ ساعت می گذاریم پخته شود، وقتی تب دلمه کم شد و جذب شد شعله را خاموش و کمی روغن روی دلمه ها بریزید و کمی استراحت داده و سپس در ظرف سرو کنید. نوش جان🌺 __________________________ https://www.seevid.ir/fa/result?ytch=UCaSiUXRfEQmUPDbeC488FEQ _________________________ موسیقی: Call Me نوازنده: LiQWYD URL: http://www.soundcloud.com/liqwyd
پارسال در تاریخ 1402/03/17 منتشر شده است.
277 بـار بازدید شده
... بیشتر