آموزش دلمه رول برگ انگور با طعم ملس ، دلمه برگ ترش و شیرین ، دلمه بهاره برگ انگور
277 بار بازدید -
پارسال
-
دلمه برگ انگور
مواد لازم:
دلمه برگ انگور
مواد لازم:
برگ انگور ۵۰۰گرم
برنج ۵۰۰گرم
لپه ۲۵۰گرم
گوشت چرخ۲۵۰گرم
کشمش ۱پیمانه
گردو ۱/۴پ
زرشک ۲ق غ
پیاز ۲عدد
سبزی معطر ۲ق غ
شکر ۲پیمانه
عصاره تمر هندی
۱بسته
رب انار ۲ ق غ
نمک ، فلفل سیاه، فلفل قرمز ، پودر گشنیز ، پودر زیره ، دارچین، آویشن ، پودرگلسرخ ، پودر هل
طرز تهیه:
ابتدا برگهای تازه انگور را در آب نمک ۲۰ دقیقه قرار داده که تمیز شود .
در قابلمه آب را جوشانده و برگها را چند دقیقه قرار داده وسپس آبکش کنید.
برنج را نیم ساعت خیس کرده و لپه خیس کرده را نیم پز کرده ، پیازها را نگینی خرد کرده و تفت داده سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و با پیاز تفت داده برنج و لپه + کشمش و زرشک خیس شده را با گردو و بقیه مواد را افزوده ادویه ها را اضافه کرده و با هم مخلوط کرده و استراحت داده تا کمی خنک شود.
در برگها را طبق فیلم بر اساس کوچک یا بزرگی آنها از مواد ریخته و رول کرده و تمام رول های دلمه را آماده می کنیم.
از برگهایی که کمی آسیب دیده هستند کف قابلمه مناسب که روغن ریخته اید قرار داه و دلمه های رول را چفت درون قابلمه چیده و روی آنها چند برگ مو ( برای جلوگیری از پاشیدن برا اثر قُل خوردن) قرار داده و بشقاب مناسبی روی آن می گذاریم.
یک بسته تمر هندی را با آبجوش مخلوط و عصاره آن را با صافی جدا کرده و روی دلمه ها بریزید درب قابلمه را بسته و می گذاریم دلمه ها کمی پخته شده و در ظرفی ۲ قاشق رب انار را با آب جوش مخلوط و به اندازه ای که می خواهیم دلمه ها شیرین شده و طعم ملس داشته باشد شکر و یا شیره انگور اضافه کرده و به قابلمه دلمه اضافه کرده و ۲ ساعت می گذاریم پخته شود، وقتی تب دلمه کم شد و جذب شد شعله را خاموش و کمی روغن روی دلمه ها بریزید و کمی استراحت داده و سپس در ظرف سرو کنید.
نوش جان🌺
__________________________ https://www.seevid.ir/fa/result?ytch=UCaSiUXRfEQmUPDbeC488FEQ
_________________________
موسیقی: Call Me
نوازنده: LiQWYD
URL: http://www.soundcloud.com/liqwyd
پارسال
در تاریخ 1402/03/17 منتشر شده
است.
277
بـار بازدید شده