آموزش ناپلئونی با روش من از صفر تا صد! با معرفی خمیر هزارلا و روش فرم دادن خامه با طعمی خاص!!
244 بار بازدید -
4 ماه پیش
-
❤️لطفا این ویدیو رو لایک
❤️لطفا این ویدیو رو لایک کنید، برای دوستاتون بفرستید، 🥹خیلی خیلی خوشحال میشم که از من حمایت کنید تا بتونم ویدئو های بیشتری براتون بسازم 🥲❤️
مواد لازم:
خمیر هزارلا: ۱ بسته
گلاب : نصف ق.چ
خامه قنادی: ۲۵۰ گرم
پودر پسته و پودر قند به دلخواه
ترکیب خامه برای المان :
Schlagsahne + 2 EL Puderzucker + 1 Sahnesteif + 2 Vanillin Zucker + نصف ق.چ گلاب
🍬تمام نکاتشو بهتون تو ویدیو گفتم بازم هر سوالی بود برام بنویسید همه رو جواب میدم
انچه خواهید دید 00:00
پخت خمیر هزارلا و معرفی 00:10
فرم دادن خامه و نکات 05:03
سرهم بندی شیرینی 07:09
سرو شیرینی 12:19
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
صفحه اینستاگرام من:
https://instagram.com/amozesh_khoshma...
مرسی از همراهیتون❤️
#ناپلئونی #شیرینی
مواد لازم:
خمیر هزارلا: ۱ بسته
گلاب : نصف ق.چ
خامه قنادی: ۲۵۰ گرم
پودر پسته و پودر قند به دلخواه
ترکیب خامه برای المان :
Schlagsahne + 2 EL Puderzucker + 1 Sahnesteif + 2 Vanillin Zucker + نصف ق.چ گلاب
🍬تمام نکاتشو بهتون تو ویدیو گفتم بازم هر سوالی بود برام بنویسید همه رو جواب میدم
انچه خواهید دید 00:00
پخت خمیر هزارلا و معرفی 00:10
فرم دادن خامه و نکات 05:03
سرهم بندی شیرینی 07:09
سرو شیرینی 12:19
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
صفحه اینستاگرام من:
https://instagram.com/amozesh_khoshma...
مرسی از همراهیتون❤️
#ناپلئونی #شیرینی
4 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/28 منتشر شده
است.
244
بـار بازدید شده