آموزش ناپلئونی با روش من از صفر تا صد! با معرفی خمیر هزارلا و روش فرم دادن خامه با طعمی خاص!!

Amozesh khoshmaze
Amozesh khoshmaze
244 بار بازدید - 4 ماه پیش - ❤️لطفا این ویدیو رو لایک
❤️لطفا این ویدیو رو لایک کنید،  برای دوستاتون بفرستید،  🥹خیلی خیلی خوشحال میشم که از من حمایت کنید تا بتونم ویدئو های بیشتری براتون بسازم 🥲❤️

مواد لازم:
خمیر هزارلا: ۱ بسته
گلاب : نصف ق.چ
خامه قنادی: ۲۵۰ گرم
پودر پسته و پودر قند به دلخواه

ترکیب خامه برای المان :
Schlagsahne + 2 EL Puderzucker + 1 Sahnesteif + 2 Vanillin Zucker + نصف ق.چ گلاب

🍬تمام نکاتشو بهتون تو ویدیو گفتم بازم هر سوالی بود برام بنویسید همه رو جواب میدم

انچه خواهید دید 00:00
پخت خمیر هزارلا و معرفی 00:10
فرم دادن خامه و نکات  05:03
سرهم بندی شیرینی 07:09
سرو شیرینی 12:19


🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
صفحه اینستاگرام من:

https://instagram.com/amozesh_khoshma...

مرسی از همراهیتون❤️

#ناپلئونی #شیرینی
4 ماه پیش در تاریخ 1402/11/28 منتشر شده است.
244 بـار بازدید شده
... بیشتر