رازهای سرخ کردن بادمجان بدون جذب روغن با دو ترفند مهم | سرخ کردن چهار کیلو بادمجان با چند قاشق روغن

Chef Hoda Yousefi آموزش آشپزی
Chef Hoda Yousefi آموزش آشپزی
2.4 هزار بار بازدید - 5 ماه پیش - یک روش عااااالی و کاربردی
یک روش عااااالی و کاربردی براتون آوردم که چهار کیلو بادمجان رو با چند قاشق روغن سرخ کنید

از شما دعوت میکنم ویدیو رو بینید

ویدیوی تهچین مرغ و بادمجان:
ته چین مرغ : ته چین مرغ و بادمجان : ت...

ویدیوی تهچین مرغ تک نفره:
ته چین مرغ مجلسی تک نفره به همراه تما...

ویدیوی کشک و بادمجون مجلسی:
آموزش کشک بادمجان : نحوه تشخیص بادمجا...

========================================

توی این کانال، آموزش جوجه کباب، قرمه سبزی، کباب کوبیده، غذاهای ایرانی، غذاهای خارجی، پیتزا، هات داگ، انواع فست فود، انواع فینگرفود، کیک، دسر، ژله، سالاد، حلوا، غذاهای عربی مثل کبه و هرچیزی که فکرشو کنید رو به صورت کاملا رایگان در اختیار شما قرار میدم.

========================================

من هدی یوسفی هستم. عاشق آشپزی ام و همه هدفم اینه که تجربیات چندین ساله خودم رو توی حوزه آشپزی با شما به اشتراک بزارم و بهتون کمک کنم تا غذاهای خیلی خوشمزه رو با تزئینات خیلی جذاب سر سفره برای عزیزانتون بیارید.
هرماه یک غذای سنتی، یک غذای فست فودی، یک یا دو مدل فینگرفود، یک نوع کیک، یک نوع ژله یا دسر و یک نوع غذای عربی توی این کانال قرار میدم.
تصمیم دارم به زودی میوه آرایی رو هم به لیست آموزش هام اضافه کنم.
با سابسکرایب کردن این کانال، مطمئن باشید که یکی از جذاب ترین کانال های آشپزی رو ساب کردید که باعث میشه غذاهای بسیار متنوع و خوشمزه ای رو سر سفره بیارید و دیگه هیچ وقت از خودتون نپرسید امشب چی بپرم

========================================

لینک اینستاگرام من:
پیج شخصی:
Instagram: hoda_yousefi_1369
پیج کاری:
Instagram: nazanin.beauty.shop
========================================

آموزش آشپزی
آشپزی ایرانی
آشپزی مدرن
آشپزی
مرغ شکم پر
غذای مجلسی
سالاد
دسر
ژله
کیک
شیرینی
غذای عربی
5 ماه پیش در تاریخ 1402/11/14 منتشر شده است.
2,485 بـار بازدید شده
... بیشتر