هفت تفاوت قرمه سبزی رشتی با قرمه سبزی اصیل ایرانی

Behnam rostami
Behnam rostami
778 بار بازدید - 3 سال پیش - قرمه سبزی رشتی با عطر
قرمه سبزی رشتی با عطر سبزی های محلی و طعم مواد متفاوتی که نسبت به قرمه سبزی اصیل ایرانی داره یکی از جذاب ترین غذاهای شمالی برای منه که هرچقدر ازش میخورم سیر نمیشم. 7 تفاوت قرمه سبزی رشتی و قرمه سبزی اصیل ایرانی رو توی ویدیو بهتون گفتم، شما هم بگید که از چه سبزی هایی توی قرمه سبزی تون استفاده میکنین؟
میزان سرخ کردن قرمه سبزی به خودتون بستگی داره، شمالیا سبزی رو اونقدر سرخ میکنن که سیاه بشه! البته که اینجوری قرمه سبزی خیلی خوشمزه تر میشه ولی خب از اون طرف خواص سبزی از بین میره.
برای اینکه قرمه سبزی تون حسابی روغن بندازه هم میتونین 5 دقیقه آخر در قابلمه رو نیمه باز بذارین، هم اینکه چند تا تیکه یخ بندازیم توی قابلمه تا شوک دمایی ایجاد شده باعث روغن انداختن خورشت قرمه سبزی بشه.
بادمجون و گوجه توی قرمه سبزی خیلیا رو متعجب میکنه ولی به نظر من امتحانش ضرر نداره. از نظر ما شمالیا که بادمجون و گوجه سرخ شده لذت هر غذایی رو دو چندان میکنه.
راستی اینم بگم که توی رشت هم خیلیا همین قرمه سبزی رو با گوشت درست میکنن ولی اصالت این خورشت شمالی با مرغه چون غذای هر منطقه براساس موادی که توی اون منطقه بدست میاد تهیه میشه و مرغ محلی هم یکی از محصولات خود گیلان هستش.
شما توی منطقه تون قرمه سبزی رو چجوری درست میکنین؟ شما هم روش خاصی برای درست کردن قرمه سبزی دارین و جزو غذاهای محلی تون محسوب میشه؟
3 سال پیش در تاریخ 1400/10/07 منتشر شده است.
778 بـار بازدید شده
... بیشتر