طرز تهیه حلیم گندم با گوشت گوسفند کشدار و لطیف | Persian Haleem Recipe

مریم ابراهیمی | Foodiemaryam
مریم ابراهیمی | Foodiemaryam
4.6 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - حلیم بلغور گندم با گوشت
حلیم بلغور گندم با گوشت گوسفند بسیار کشدار و لطیف و خوشمزه میشه، البته میتونین حلیم رو با گوشت سینه بوقلمون یا مرغ هم درست کنید که داخل ویدیو توضیح دادم که در اون صورت باید گوشت رو جدا با کمی دارچین بپزین اگر گوشتتون استخوان داشت هم جداگانه بپزین و نیازی به پیاز هم نیست خیلیم عالی میشه، استخوان باعث میشه حلیم تیره بشه، حتما اب گوشت رو هم اگر جدا پختین به حلیم اضافه کنید و البته آب اولیه رو کمتر بریزین که حلیم شل نشه شما حلیم رو با گوشت کوسفند دوست دارین یا بوقلمون و مرغ؟ مواد لازم: گندم پوست کنده یا بلغور گندم یک و نیم پیمانه گوشت گوسفندی بدون استخوان و چربی 300 گرم دارچین 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری برنج 2 قاشق غذاخوری به دلخواه ------ Haleem is a type of stew popular in the Middle East, Central Asia, the Indian subcontinent. Although the dish varies from region to region, it optionally includes wheat or barley, meat and lentils. Popular variations include keşkek in Turkey, Iran, Afghanistan, Tajikistan, Uzbekistan, Azerbaijan and northern Iraq; hareesa in the Arab world and Armenia Ingredients: 1 ½ cup Wheat meal or peeled wheat 300 grams Lean and boneless mutton Salt 1 teaspoon cinnamon 2 tablespoon rice (optional) Animal oil, butter or liquid fat as desired
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/09 منتشر شده است.
4,621 بـار بازدید شده
... بیشتر