طرز تهیه قیسی یا برگه زردالو خانگی فوق العاده خوشمزه | برگه زردآلو |قیسی_Apricots for drying

Ashpazi roya آشپزی رویا
Ashpazi roya آشپزی رویا
3.5 هزار بار بازدید - 12 ماه پیش - طرز تهیه برگه زردآلو یا
طرز تهیه برگه زردآلو یا قیسی به روش خانگی خوشمزه تر از بازاری/Apricots for drying

ترکیباتی که استفاده کردم
زردآلو ۱ کیلو
شکر ۲ لیوان
آب ۵ لیوان
جوهر لیمو ۱ قاشق مرباخوری

قیسی یا برگه زرد آلو در واقع خشک شده میوه زرد آلو است. تفاوت و فرق زردآلو و قیسی در میزان آب، مزه و خواصی است که هر کدام برای سلامتی بدن دارند.
=============


The ingredients I used
 Apricot 1 kilo
Sugar 2 glasses
 5 glasses of water
Lemon essence 1 tablespoon

Qaisi or apricot leaf is actually dried apricot fruit.  The difference between apricot and Qaisy is in the amount of water, taste and properties that each has for the health of the body.
===============
#طرز_تهیه_برگه_زردآلو#قیسی#طرز_تهیه#طرز_تهیه_قیسی#طرز_تهیه_دسر_قیسی#طرز_تهیه_میوه_خشک#طرز_تهیه_ترشک_خانگی#طرز_تهیه_برگه_زردآلو_قیسی#طرز_تهیه_برگه_زردآلو_در_منزل#روش_تهیه_برگه_زردآلو_یا_قیسی_خانگی#روش_تهیه_قیسی
================
قبلا مشترک شده اید؟!🔔 دکمه تماس را فشار دهید تا از ویدئوهای جدیدم مطلع شوید!
@ashpaziroya

از کانال بافتنی من دیدن کنید،عضویت رایگان است!
@amozesh_baftanii
12 ماه پیش در تاریخ 1402/04/12 منتشر شده است.
3,580 بـار بازدید شده
... بیشتر