پنه آلفردو | penne alfredo

SanazSania
SanazSania
شاید معجزه خوشمزه و لذیذ بودن  پاستا آلفردو بخاطر داستان عاشقانه ای هست که در پس آن نهفته‌...آلفردو دی لیلو، آشپز ایتال ...
شاید معجزه خوشمزه و لذیذ بودن  پاستا آلفردو بخاطر داستان عاشقانه ای هست که در پس آن نهفته‌...
آلفردو دی لیلو، آشپز ایتالیایی در سال ۱۹۰۸، پاستا آلفردو رو اولین بار برای همسر باردارش آماده کرد که تا با ترکیب کره و پنیر فراوان، بتونه بهترین طعم رو برای کسی که دوستش داره، خلق کنه و اشتهای از دست رفته اون رو برگردونه!
پس وقت اون رسیده که شما هم  پاستا آلفردو به روایت سانازسانیا برای اونهایی که دوستشون دارید، درست کنید و از کنار هم بودن لذت ببرید.
مواد لازم:
سینه مرغ (بدون استخوان): ۴۰۰ گرم
پیاز(خلالی خردشده): ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
زعفران (ساییده و حل شده در آب): ۱ قاشق سوپخوری
آب لیموترش تازه: ۱ قاشق سوپخوری (۱۵ میلی لیتر)
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
سیر (کوبیده شده): ۲ حبه (۱۰ گرم)
پنه: ۵۰۰ گرم
خامه: ۱ پیمانه
پنیر پارمزان (رنده شده): ۱ پیمانه
جوزهندی (رنده شده): ۱/۴ قاشق چایخوری

Maybe the magic of tasty “Alfredo Pasta” is because of the love story behind it.
In 1908, “Alfredo Di Lelio”, an Italian cook had, for the first time, prepared the Alfredo Pasta for his pregnant wife. To rekindle the lost appetite of his beloved, he invented a recipe with a blend of an abundant amount of butter and cheese to make the best flavor.
Now, it’s your turn to prepare a lovely Alfredo Pasta and share it with your love. Join us to see the secrets of the recipe, shared by SanazSania. Hit play and enjoy.
Ingredients
400 gr. chicken breast, boneless
1 (140 g) onion, thinly sliced
1 tbsp. saffron, ground and dissolved in water
1 tbsp. fresh lime juice
Salt and freshly ground black pepper
Frying oil
2 garlic cloves, crushed
500 gr. penne pasta
1 cup cream
1 cup parmesan cheese, grated
¼ tsp. nutmeg, grated
لینک خرید کتاب پاستا و پیتزا:
https://b2n.ir/z38549

#سانازسانیا #پنه_آلفردو #آموزش_آشپزی

همه توضیحات ...