Фруктовый Торт с орехами Каролина!

Сладкий Мастер!
Сладкий Мастер!
2.3 هزار بار بازدید - 2 ماه پیش - Carolina cake. Biscuit: 1. Flour
Carolina cake. Biscuit: 1. Flour – 120 g; 2. Sugar – 100 g; 3. Puree/jam – 100 g; 4. Butter – 60 g; 5. Eggs – 2 pcs.; 6. Baking powder – 10 g; 7. Salt – 3 g; 8. Cinnamon – ¼ tsp; 9. Vanillin – a pinch. Impregnation: 1. Apricot syrup. Filling: 1. Jam – 200 g; 2. Water – 50 g; 3. Starch – 20 g. Cream: 1. Sour cream – 400 g; 2. Powdered sugar – 50 g. Sprinkling: 1. Walnuts – 100 g. Decor: 1. Apricots.
2 ماه پیش در تاریخ 1403/04/22 منتشر شده است.
2,346 بـار بازدید شده
... بیشتر