طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی با سس خفن عربی #SagharNejad #شاورما

Saghar Nejad
Saghar Nejad
6.4 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی
طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی با سس خفن عربی برای ۴ نفر اگه دوس داشتی ساب یادت نره، اگه هم حال نکردی تو کامنت بگو چرا؟ 😉😍 شاورما یک غذای عربی یا بهتر بگم لبنانی هست که به خاطر وجود ارده بسیار مقوی و سیر کنندست. شاورما به معنی گرداندن هس و در حقیقت این غذا از گوشتی تهیه میشه که به شیوه‌ی سیخ گردانی در فر، بریان و سرخ بشه! نان پیتا، سبزیجات و سس طحینه هم اجزای اصلی و تشکیل دهنده‌ی شاورما هستن (چون برای تهیه این غذا به روش سیخ گردانی در منزل محدودیت داریم، من اونو روی گاز درست میکنم و گوشتشو تو تابه آماده میکنم) . . مواد لازم: فیله مرغ ۴ عدد (۶۵۰ گرم) ماست چکیده ۱ پیمانه پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط روغن زیتون ⅓ پیمانه آبلیمو ⅓ پیمانه سیر له‌شده ۲ حبه زیره سبز ½ ق‌چ پودر گشنیز ½ ق‌چ پاپریکا ۱ ق‌غ زردچوبه، پودر کاری ۱ ق‌چ پودر زنجبیل و دارچین هرکدام ۱ ق‌چ فلفل‌قرمز ¼ ق‌چ فلفل‌سیاه، نمک ½ چ پیاز خلالی قرمز ۱ عدد جعفری خیارشور، گوجه بقدر لازم نان پیتا یا نان لواش بسته به اندازه بقدر لازم سس طحینه ۱ پیمانه نکته📛 آموزش سس طحینه رو میتونی تو هایلایتِ سس ببینی . . طرزتهیه: ✔️ فیله‌های مرغ رو طولی برش بزن و با پیاز، ماست، ادویه‌ها، سیر، روغن‌زیتون و آبلیمو حسابی مخلوط کن و سلفون بکش ✔️ بعد از ۲ ساعت الی یک شب که تو یخچال موند و مزه‌ها به خورد مرغ رفت بیار بیرون و تو تابه‌ی چرب گریل با حرارت بالا ‌دو طرفشو گریل کن ⬅️ بعد از سرخ شدن اونو به تکه های کوچیک تر برش بزن ✔️ حالا واسه درست کردن ساندویچ از سس شاورما یا طحینه بریز لبه‌ی نون و پخش کن بعد مرغ، گوجه، خیارشور، جعفری و پیاز بذار و از لبه ی نان شروع کن به رول کردن و پیچاندن نان! (من به بجای پیاز قرمز، پیازی که باهاش مرغ رو مزه دار کردمو تفت دادم و گذاشتم لای ساندویچم) ✔️حالا دو طرف ساندویچ را تو تابه‌ی چرب و داغ، گریل کن (با یه جسم سنگین روی ساندویچ کمی فشار بیار) و با سیب زمینی سرخ کرده سرو و نووش بفرما💁🏼‍♀️ 👁‍🗨با یه کامنتِ ریز، کلی منو خوشحال کن . . کپی حتی با ذکر منبع ممنوع⛔️ __________________________________ #شاورما_ساغر #ساغرنژاد #آشپزی_کنیم
3 سال پیش در تاریخ 1400/08/07 منتشر شده است.
6,424 بـار بازدید شده
... بیشتر