طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی با سس خفن عربی #SagharNejad #شاورما
6.4 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی
طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی با سس خفن عربی برای ۴ نفر
اگه دوس داشتی ساب یادت نره، اگه هم حال نکردی تو کامنت بگو چرا؟ 😉😍
شاورما یک غذای عربی یا بهتر بگم لبنانی هست که به خاطر وجود ارده بسیار مقوی و سیر کنندست. شاورما به معنی گرداندن هس و در حقیقت این غذا از گوشتی تهیه میشه که به شیوهی سیخ گردانی در فر، بریان و سرخ بشه! نان پیتا، سبزیجات و سس طحینه هم اجزای اصلی و تشکیل دهندهی شاورما هستن
(چون برای تهیه این غذا به روش سیخ گردانی در منزل محدودیت داریم، من اونو روی گاز درست میکنم و گوشتشو تو تابه آماده میکنم)
.
.
مواد لازم:
فیله مرغ ۴ عدد (۶۵۰ گرم)
ماست چکیده ۱ پیمانه
پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط
روغن زیتون ⅓ پیمانه
آبلیمو ⅓ پیمانه
سیر لهشده ۲ حبه
زیره سبز ½ قچ
پودر گشنیز ½ قچ
پاپریکا ۱ قغ
زردچوبه، پودر کاری ۱ قچ
پودر زنجبیل و دارچین هرکدام ۱ قچ
فلفلقرمز ¼ قچ
فلفلسیاه، نمک ½ چ
پیاز خلالی قرمز ۱ عدد
جعفری خیارشور، گوجه بقدر لازم
نان پیتا یا نان لواش بسته به اندازه بقدر لازم
سس طحینه ۱ پیمانه
نکته📛 آموزش سس طحینه رو میتونی تو هایلایتِ سس ببینی
.
.
طرزتهیه:
✔️ فیلههای مرغ رو طولی برش بزن و با پیاز، ماست، ادویهها، سیر، روغنزیتون و آبلیمو حسابی مخلوط کن و سلفون بکش
✔️ بعد از ۲ ساعت الی یک شب که تو یخچال موند و مزهها به خورد مرغ رفت بیار بیرون و تو تابهی چرب گریل با حرارت بالا دو طرفشو گریل کن
⬅️ بعد از سرخ شدن اونو به تکه های کوچیک تر برش بزن
✔️ حالا واسه درست کردن ساندویچ از سس شاورما یا طحینه بریز لبهی نون و پخش کن بعد مرغ، گوجه، خیارشور، جعفری و پیاز بذار و از لبه ی نان شروع کن به رول کردن و پیچاندن نان!
(من به بجای پیاز قرمز، پیازی که باهاش مرغ رو مزه دار کردمو تفت دادم و گذاشتم لای ساندویچم)
✔️حالا دو طرف ساندویچ را تو تابهی چرب و داغ، گریل کن (با یه جسم سنگین روی ساندویچ کمی فشار بیار) و با سیب زمینی سرخ کرده سرو و نووش بفرما💁🏼♀️
👁🗨با یه کامنتِ ریز، کلی منو خوشحال کن
.
.
کپی حتی با ذکر منبع ممنوع⛔️
__________________________________
#شاورما_ساغر #ساغرنژاد #آشپزی_کنیم
3 سال پیش
در تاریخ 1400/08/07 منتشر شده
است.
6,424
بـار بازدید شده