!فیلهپیچ مغزدار | Stuffed Veal Tendelion
537 بار بازدید -
4 سال پیش
-
این غذا طبخ جدیدی از
این غذا طبخ جدیدی از فیله گوساله رو داره، در این روش فیله گوساله به خاطر سرخ شدن اطراف و بسته شدن منافذِ گوشت، آب میانبافتی خودش رو به خوبی حفظ و در نهایت بافت مطلوب و آبداری پیدا میکنه
بیکن با چربیای که داره، اسفناج با عطر و بافت آبدارش و پنیر گورگونزولا (همون بلوچیز) با مزهی نمکیش طعم نهایی این غذا رو کامل و دلچسبتر میکنن
!مقدار این غذا میتونه برای ۴ نفر کافی باشه
کالری حدودی: ۳۵۰۰
:موادی که باید براش بگیری
یک کیلو فیلهی گوساله
صد و پنجاه گرم اسفناج
(یک عدد بادمجون کبابی حلقهای (نازک
چهار ورق بیکن
یک پیمانه پنیر بلوچیز رنده شده
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل
یک حبه سیر خرد شده
یک عدد هویج متوسط خرد شده
پیاز خرد شده
سه قاشق غذاخوری ریحون تازهی خرد شده
پنج عدد گوجهفرنگی پوره شده
یک) باز کردن فیلهی گوساله از وسط روی کاغذ روغنی
دو) قرار دادن کاغذ روغنی روی فیله و کوبیدن با قسمت صاف بیفتککوب
سه) برش فیله از وسط؛ چیدن بادمجون، بیکن، اسفناج و پنیر به ترتیب در یک سمت
چهار) جمع کردن کنارهها و رول کردن فیله
پنج) بستن رول با نخ و سرخ کردن در روغن داغ تا جایی که گوشت تغییر رنگ بده. در مورد بستن باید بگم که من کلاً تو گره زدن یه کم خاص حساب میشه کارم
شش) تفت دادن سیر، هویج، پیاز و ریحون در حد ۳-۴ دقیقه؛ اضافه کردن پورهی گوجهفرنگی تا حرارت ببینه و قل بزنه و بعد ریختن نمک و فلفل سیاه
هفت) قرار دادن رولها در مواد و پوشوندن با سس
هشت) بستن در تابه تا به مدت ۳۰ دقیقه روی شعله کم
!نه) نوش جونت
پ.ن: پنیر گورگونزولا داخلش رگههای سبز و آبی داره و برای همین به بلوچیز (پنیر آبی) هم معروفه! رگههای اون در اثر تزریق کپک خوراکی و مفید برای گوارش به نام پنیسیلیوم راکفورتی به وجود میاد
Today we're going to make the fillet of veal with bacon stuffing
If you like meat, you'll definitely enjoy this food
This recipe will serve 3 to 4 people
Let’s make it!
1. First, place the fillet of veal on a parchment paper
2. Pound it by using the flat side of the meat mallet
3. Pound until the fillet is even in thickness
4. Cut in half
5. Place the fried eggplant slices on the fillet
6. Put the bacon on them, which looks like the real thing but is made of veal
7. Then add the spinach
8. Gorgonzola is an Italian cheese which is also known as blue cheese, add it
9. Fold over the edges carefully to seal
10. Then roll it up
11. Secure it with twine
12. If you use twine, it will absorb oil, so it won't be burned during the cooking process
13. Heat the oil in a deep pan, then put them in it
14. Sear the meat on all sides until browned
15. In this step, just sear the meat
16. Let's cook the pan-seared fillets
17. I've removed them from the pan
18. First, saute some garlic cloves in the oil
19. Add the chopped carrot, onion and basil leaves
20. Saute the mixture for about 3-4 minutes, then add the pureed tomatoes
21. When it starts to boil, sprinkle salt and black pepper on it
22. Pour some sauce over the fillets
23. Then cover the pan and cook for half an hour
24. They have been cooked, remove from the pan
This is a veal fillet stuffed with eggplant, spinach and Gorgonzola!
.
Follow me on Instagram! Loghme_
.
بیکن با چربیای که داره، اسفناج با عطر و بافت آبدارش و پنیر گورگونزولا (همون بلوچیز) با مزهی نمکیش طعم نهایی این غذا رو کامل و دلچسبتر میکنن
!مقدار این غذا میتونه برای ۴ نفر کافی باشه
کالری حدودی: ۳۵۰۰
:موادی که باید براش بگیری
یک کیلو فیلهی گوساله
صد و پنجاه گرم اسفناج
(یک عدد بادمجون کبابی حلقهای (نازک
چهار ورق بیکن
یک پیمانه پنیر بلوچیز رنده شده
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل
یک حبه سیر خرد شده
یک عدد هویج متوسط خرد شده
پیاز خرد شده
سه قاشق غذاخوری ریحون تازهی خرد شده
پنج عدد گوجهفرنگی پوره شده
یک) باز کردن فیلهی گوساله از وسط روی کاغذ روغنی
دو) قرار دادن کاغذ روغنی روی فیله و کوبیدن با قسمت صاف بیفتککوب
سه) برش فیله از وسط؛ چیدن بادمجون، بیکن، اسفناج و پنیر به ترتیب در یک سمت
چهار) جمع کردن کنارهها و رول کردن فیله
پنج) بستن رول با نخ و سرخ کردن در روغن داغ تا جایی که گوشت تغییر رنگ بده. در مورد بستن باید بگم که من کلاً تو گره زدن یه کم خاص حساب میشه کارم
شش) تفت دادن سیر، هویج، پیاز و ریحون در حد ۳-۴ دقیقه؛ اضافه کردن پورهی گوجهفرنگی تا حرارت ببینه و قل بزنه و بعد ریختن نمک و فلفل سیاه
هفت) قرار دادن رولها در مواد و پوشوندن با سس
هشت) بستن در تابه تا به مدت ۳۰ دقیقه روی شعله کم
!نه) نوش جونت
پ.ن: پنیر گورگونزولا داخلش رگههای سبز و آبی داره و برای همین به بلوچیز (پنیر آبی) هم معروفه! رگههای اون در اثر تزریق کپک خوراکی و مفید برای گوارش به نام پنیسیلیوم راکفورتی به وجود میاد
Today we're going to make the fillet of veal with bacon stuffing
If you like meat, you'll definitely enjoy this food
This recipe will serve 3 to 4 people
Let’s make it!
1. First, place the fillet of veal on a parchment paper
2. Pound it by using the flat side of the meat mallet
3. Pound until the fillet is even in thickness
4. Cut in half
5. Place the fried eggplant slices on the fillet
6. Put the bacon on them, which looks like the real thing but is made of veal
7. Then add the spinach
8. Gorgonzola is an Italian cheese which is also known as blue cheese, add it
9. Fold over the edges carefully to seal
10. Then roll it up
11. Secure it with twine
12. If you use twine, it will absorb oil, so it won't be burned during the cooking process
13. Heat the oil in a deep pan, then put them in it
14. Sear the meat on all sides until browned
15. In this step, just sear the meat
16. Let's cook the pan-seared fillets
17. I've removed them from the pan
18. First, saute some garlic cloves in the oil
19. Add the chopped carrot, onion and basil leaves
20. Saute the mixture for about 3-4 minutes, then add the pureed tomatoes
21. When it starts to boil, sprinkle salt and black pepper on it
22. Pour some sauce over the fillets
23. Then cover the pan and cook for half an hour
24. They have been cooked, remove from the pan
This is a veal fillet stuffed with eggplant, spinach and Gorgonzola!
.
Follow me on Instagram! Loghme_
.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/11/15 منتشر شده
است.
537
بـار بازدید شده