Apple marmalade cake طرز تهیه کیک مارمالاد سیب خوش طعم و ساده و زیبا

آشپزی با عذرا Cook with ozra
آشپزی با عذرا Cook with ozra
270 بار بازدید - 3 سال پیش - آشپزی با عذرا #Cake #کیک_سیب
آشپزی با عذرا #Cake #کیک_سیب #کیک_مارمالادسیب English subtitle کیک مارمالاد سیب از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین کیک هایی است که تا حالا خوردم .میتوانید کیک مارمالاد سیب را با هر نوع نوشیدنی که دوست داشته باشید نوش جان کنید طرز تهیه کیک مارمالاد سیب مواد لازم آرد 1 پیمانه =125 گرم تخم مرغ 2 عدد شکر 4 قاشق غذاخوری =60 گرم روغن 4 ق غ =60 میلی لیتر شیر 6 ق غ =90 میلی لیتر بیکینگ پودر 2 ق چ وانیل نصف قاشق چایخوری قالب بین 15-18 سانت قطر کیک مارمالاد سیب آرد را در ظرفی ریخته،بیکینگ پودر را افزوده -مخلوط کنید وکنار گذاشته ۲ عدد تخم مرغ را در ظرفی ریخته، شکر را افزوده، وانیل را افزوده و خوب مخلوط شود از همزن دستی هم میتوان استفاده کرد.وقتی رنگ مایه کیک روشن شد روغن را افزوده، شیر را افزوده و کمی مخلوط شود آرد و بیکینگ پودر را در چند مرحله افزوده، خوب مخلوط شود که آرد گلوله نشود. کف قالب را چرب کرده،کاغذ شیرینیپزی گذاشته،روی کاغذ رو هم چرب میکنم دو سوم مایه کیک را در قالب ریخته در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده برای ۱۲-۱۵ دقیقه گذاشته بعد از خارج کردن از فر،بلافاصله مارمالاد روی آن ریخته،من از مارمالاد سیب استفاده کردم بقیه مایه کیک را روی مارمالاد ریخته،کیک را برای ۱۵-۱۸ دقیقه در فر گذاشته بعد از پخت کاملا خنک شود.کیک را از قالب در اورده،روی آن کمی مارمالاد مالیده و کمی گردو خرد شده ریختم How to make apple marmalade cake ingredients 1 cup flour = 125 grams 2 eggs Sugar 4 tablespoons = 60 grams Oil 4 tablespoons = 60 ml Milk 6 tablespoons = 90 ml Baking powder 2 tbsp Vanilla half a teaspoon Mold between 15-18 cm in diameter Apple marmalade cake Pour the flour into a bowl, add the baking powder - mix and set aside Pour 2 eggs in a bowl, add sugar, add vanilla and mix well. A hand mixer can also be used. When the cake color is light Add oil, milk and mix a little Add flour and baking powder in several steps, mix well so that the flour does not become lumps. I grease the bottom of the mold, put baking paper, and grease the paper as well Pour two thirds of the cake batter into the mold Put in a preheated oven at 180 degrees Celsius for 12-15 minutes Immediately after taking it out of the oven, I poured marmalade on it, I used apple marmalade Pour the rest of the icing on the marmalade and put the cake in the oven for 15-18 minutes After baking, cool completely. Take the cake out of the mold and rub some marmalade on it And I poured some chopped walnuts آدرس آپارات https://www.aparat.com/honara آدرس یوتیوب آدرس اینستاگرام https://www.instagram.com/ashpazi_azratoossi/ آدرس تلگرام https://t.me/azratoussi آدرس فیسبوک https://www.facebook.com/azinjataonja آدرس بلاگ اسپات http://ashpazibaozra.blogspot.com/ آدرس بلاگفا http://www.azinjataonja.blogfa.com/
3 سال پیش در تاریخ 1400/07/07 منتشر شده است.
270 بـار بازدید شده
... بیشتر