CHINESE FRIED CHICKEN روش طبخ مرغ سوخاری چینی

mandegar kitchen
mandegar kitchen
21 بار بازدید - 3 سال پیش - روش طبخ مرغ سوخاری چینی
روش طبخ مرغ سوخاری چینی را براتون به تصویر کشیدم این غذا بسیار خوش عطر و خوشمزه هست ادویه های مورد نیاز ان  اسیاب شده رازیانه، میخک، ستاره بادیان و دارچین به اندازه مساوی که برای  دوازده عدد تکه ران مرغ دو قاشق غذا خورس از کل این ادویه لازم هست  یک دسته ویازچه و چند عدد سیر همراه با تکه کوچکی از رنجبیل و مقداری شکر
My Instagram page: mehrzadmandegar
3 سال پیش در تاریخ 1400/08/17 منتشر شده است.
21 بـار بازدید شده
... بیشتر