CHINESE FRIED CHICKEN روش طبخ مرغ سوخاری چینی
21 بار بازدید -
3 سال پیش
-
روش طبخ مرغ سوخاری چینی
روش طبخ مرغ سوخاری چینی را براتون به تصویر کشیدم این غذا بسیار خوش عطر و خوشمزه هست ادویه های مورد نیاز ان اسیاب شده رازیانه، میخک، ستاره بادیان و دارچین به اندازه مساوی که برای دوازده عدد تکه ران مرغ دو قاشق غذا خورس از کل این ادویه لازم هست یک دسته ویازچه و چند عدد سیر همراه با تکه کوچکی از رنجبیل و مقداری شکر
My Instagram page: mehrzadmandegar
My Instagram page: mehrzadmandegar
3 سال پیش
در تاریخ 1400/08/17 منتشر شده
است.
21
بـار بازدید شده