طرز تهیه کیک یزدی
20 بار بازدید -
2 سال پیش
-
کسی هست که کیک یزدی
کسی هست که کیک یزدی دوس نداشته باشه؟!🧁
.
درست کردنش هم که خیلی راحته🧁
.
آرد ۳۰۰ گرم
روغن ۱۷۰ گرم
ماست ۱۸۰ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
هل ۱/۲ قاشق چ
نمک ۱ پینچ (اینو یادم رفت تو فیلم بگم🙈)
گلاب ۱/۴ پیمانه
عسل ۱ قاشق غ
بیکینگ پودر ۱ قاشق چ
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چ
.
اول از همه فر رو روی دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید و بذارید که گرم بشه🧁
.
تخم مرغ ها رو که از نیم ساعت قبل از یخچال در آوردید رو به همراه وانیل و شکر خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه و روغن مایع ،گلاب، ماست،هل آسیاب شده ، عسل و نمک رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشه.🧁
.
در آخر آرد و بیکینگ پودر رو با هم الک کنید و به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایع یکدستی بهمون بده و بعد داخل قیف بریزید و کپسول ها رو دونه دونه پر کنید🧁
.
روی کیک ها رو میتونید کنجد بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بذارید توی فر و بعد از این مدت به کمک یه خلال تست کنید و ببینید پخته یا نه.
من برای اینکه یه کمی روی کیک هام طلایی بشه گریل رو روشن کردم 😁
.
و بعد از خنک شدن با چای نوش جان کنید😋🥰🧁
.
راستی اینم پیجمِ
.
instagram.com/samii_cooking
@samii_cooking
.
.
#کیک #کیک_یزدی #قنادی #آشپزی
2 سال پیش
در تاریخ 1401/02/11 منتشر شده
است.
20
بـار بازدید شده