طرز تهیه کیک یزدی

food bloggers
food bloggers
20 بار بازدید - 2 سال پیش - کسی هست که کیک یزدی
کسی هست که کیک یزدی دوس نداشته باشه؟!🧁 . درست کردنش هم که خیلی راحته🧁 . آرد ۳۰۰ گرم روغن ۱۷۰ گرم ماست ۱۸۰ گرم شکر ۱۸۰ گرم هل ۱/۲ قاشق چ نمک ۱ پینچ (اینو یادم رفت تو فیلم بگم🙈) گلاب ۱/۴ پیمانه عسل ۱ قاشق غ بیکینگ پودر ۱ قاشق چ تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱/۲ قاشق چ . اول از همه فر رو روی دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید و بذارید که گرم بشه🧁 . تخم مرغ ها رو که از نیم ساعت قبل از یخچال در آوردید رو به همراه وانیل و شکر خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه و روغن مایع ،گلاب، ماست،هل آسیاب شده ، عسل و نمک رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشه.🧁 . در آخر آرد و بیکینگ پودر رو با هم الک کنید و به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایع یکدستی بهمون بده و بعد داخل قیف بریزید و کپسول ها رو دونه دونه پر کنید🧁 . روی کیک ها رو میتونید کنجد بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بذارید توی فر و بعد از این مدت به کمک یه خلال تست کنید و ببینید پخته یا نه. من برای اینکه یه کمی روی کیک هام طلایی بشه گریل رو روشن کردم 😁   . و بعد از خنک شدن با چای نوش جان کنید😋🥰🧁 . راستی اینم پیجمِ . instagram.com/samii_cooking @samii_cooking . . #کیک #کیک_یزدی #قنادی #آشپزی
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/11 منتشر شده است.
20 بـار بازدید شده
... بیشتر