Damnoosh - e - Gol Gav Zaban ( Persian Brewed Borage Tea ) — دمنوش گل گاو زبان ☕️🦜
606 بار بازدید -
2 سال پیش
-
طرز تهيه ى « دمنوش
طرز تهيه ى « دمنوش گل گاو زبان » خوش طعم و خوشرنگ
✨[ Ingredients ]✨👩🏻🍳
( Dried Borage Flowers , Gole Gav Zaban ) – گل گاو زبان ٥-٤ قاشق غذا خورى براى يك قورى نسبتاً بزرگ
( Dried Persian Limes ) – ليمو عمانى ٢ عدد
( Saffron Rock Candy ) – نبات زعفرانى
( Sour Lemon 🍋) – ليموترش زرد
— دوستان ، گل گاو زبان با لیمو عمانی ، هم سبب بهتر رنگ دادن می شود و هم معطر می کند و هم این که خاصیت آرامبخشی آن چند برابر می شود.
چون گل گاو زبان گرم و مرطوب است با استفاده از لیمو عمانی از خاصیت گرم بودن آن کم ميتوان كرد.
— براى خوشرنگ شدن اين دمنوش فوق العاده كه مرهمى براى سرفه و سرماخوردگى است بهتر است از ليمو عمانى و ليمو ترش استفاده كنيد .
— براى جلوگيرى از تلخ شدن اين دمنوش هسته هاى ليمو عمانى را حتماً در مى آوريم .
— اين دمنوش نبايد روى حرارت مستقيم شعله قرار بگيرد چون خواصش را از دست ميدهد .
— بعد از جوش آمدن آب كترى ، گل گاو زبان و ليمو عمانى هاى از قبل شسته و نصف شده را در قورى ريخته و دم ميكنيم . قورى استيل و چينى بهترين گزينه براى اين دمنوش ميباشد .
— بهترين زمان براى دم كشيدن اين دم نوش ٢٥ - ٢٠ دقيقه ميباشد .
— آب ليمو ترش قرمزى خاصى به اين دمنوش ميدهد و رنگ تيره ى آنرا باز مى كند.
In traditional medicine, borage is used as a sedative and a diuretic, and as a treatment for seizures and kidney disease. The leaves are often used as dried herbs or tea. Today, fresh borage is eaten and used as a garnish or in drinks. The seeds are also pressed to make borage seed oil, which is used as a supplement. ☕️🦜
✨[ Ingredients ]✨👩🏻🍳
( Dried Borage Flowers , Gole Gav Zaban ) – گل گاو زبان ٥-٤ قاشق غذا خورى براى يك قورى نسبتاً بزرگ
( Dried Persian Limes ) – ليمو عمانى ٢ عدد
( Saffron Rock Candy ) – نبات زعفرانى
( Sour Lemon 🍋) – ليموترش زرد
— دوستان ، گل گاو زبان با لیمو عمانی ، هم سبب بهتر رنگ دادن می شود و هم معطر می کند و هم این که خاصیت آرامبخشی آن چند برابر می شود.
چون گل گاو زبان گرم و مرطوب است با استفاده از لیمو عمانی از خاصیت گرم بودن آن کم ميتوان كرد.
— براى خوشرنگ شدن اين دمنوش فوق العاده كه مرهمى براى سرفه و سرماخوردگى است بهتر است از ليمو عمانى و ليمو ترش استفاده كنيد .
— براى جلوگيرى از تلخ شدن اين دمنوش هسته هاى ليمو عمانى را حتماً در مى آوريم .
— اين دمنوش نبايد روى حرارت مستقيم شعله قرار بگيرد چون خواصش را از دست ميدهد .
— بعد از جوش آمدن آب كترى ، گل گاو زبان و ليمو عمانى هاى از قبل شسته و نصف شده را در قورى ريخته و دم ميكنيم . قورى استيل و چينى بهترين گزينه براى اين دمنوش ميباشد .
— بهترين زمان براى دم كشيدن اين دم نوش ٢٥ - ٢٠ دقيقه ميباشد .
— آب ليمو ترش قرمزى خاصى به اين دمنوش ميدهد و رنگ تيره ى آنرا باز مى كند.
In traditional medicine, borage is used as a sedative and a diuretic, and as a treatment for seizures and kidney disease. The leaves are often used as dried herbs or tea. Today, fresh borage is eaten and used as a garnish or in drinks. The seeds are also pressed to make borage seed oil, which is used as a supplement. ☕️🦜
2 سال پیش
در تاریخ 1401/05/07 منتشر شده
است.
606
بـار بازدید شده