S02 - E02 - سایدر توت فرنگی (زلال سازی/فیلتر)

iFerment
iFerment
553 بار بازدید - 2 سال پیش - رفقا ❤️درود بی کران❤️ لینک
رفقا ❤️درود بی کران❤️ لینک این ویدئو برای اشتراگ گذاری: https://www.seevid.ir/fa/w/4ubs6SSk0Vw تو این ویدئوسایدر توت فرنگی مون رو از تفاله و مخمر جدا کردم و برای زلال سازی آمادش کردم. من زلال سازی رو به چند روش مختلف انجام دادم. 1. توسط دستگاه فیلتراسیون با فیلتر 5 میکرون برای حفظ مخمر ها 2. توسط دستگاه فیلتراسیون با فیلتر 1 میکرون برای حذف مخمر ها و گازدر کردن توط دستگاه سودا ساز 3. زلال سازی با بنتونیت و آیزینگلس در اپیزود بعدی خیلی گذرا میگیم که چطور سایدرمون رو بطری کنیم، گازدارش کنیم، دربش رو پلمپ کنیم و در انتها کجا انبارش کنیم، تا بتونیم در اپیزود چهارم یعنی اپیزود آخر تست مزه رو بگیریم. ❤️🔥پس حتما منتظر باشید که چیزای خیلی خفنی قراره یاد بگیرید🤩 😎در نهایت هم از دوستانیکه کامنت میدن متشکرم مارو به دوستاتون معرفی بکنید😎 با اینکار هم از ما حمایت کردید و هم شانس بالا بردن اطلاعات تخصصی در این زمینه رو به دوستاتون هم دادید. !!!راستی 💯🆘مثل گذشته هم ویدئو رو براتون بخش بخش جدا کردم😱 ====================== Time Stamps: https://www.seevid.ir/fa/w/4ubs6SSk0Vw مقدمه https://www.seevid.ir/fa/w/4ubs6SSk0Vw جداسازی تفاله و مخمر های ته نشین شده از سایدر https://www.seevid.ir/fa/w/4ubs6SSk0Vw پتاسیم سوربات https://www.seevid.ir/fa/w/4ubs6SSk0Vw شروع جداسازی https://www.seevid.ir/fa/w/4ubs6SSk0Vw شروع مرحله اول زلال سازی https://www.seevid.ir/fa/w/4ubs6SSk0Vw نحوه بالابردن آبسنجی با دکسترین https://www.seevid.ir/fa/w/4ubs6SSk0Vw مرحله فیلتراسیون و پایان این قسمت ====================== برای خرید انواع هیدرومتر، رفراکتومتر حرفه ای و مواد مصرفی به پیج اینستاگرام https://www.instagram.com/goldenfermentation/ و یا کانال تلگرام https://t.me/GoldenFermentation مراجعه کنید ====================== پتاسیم سوربات و اطلاعات کامل آن https://www.instagram.com/p/CYeVJsWIUSd/ آبنبات کربن ساز و اطلاعات کامل آن https://www.instagram.com/p/CcIqs20s5n-/ ====================== مرسی که با من همراه هستید میدونم، خیلی ها این روش کار (تخمیر، تقطیر و ...) من رو میبرن زیر سوال، چون با روش سنتی کاملا فرق داره. ولی خوبه که بدونیم با پیشرفت علم ما روز به روز تجربه مون هم بیشتر میشه و انجام این روش برای یکبار هزینه چندانی با روش سنتی نداره اما وقتی از کیفیت محصول نهایی شگفت زده شدید مسلما بارها تکرارش خواهید کرد. ✅هرچند که من روش سنتی رو زیر سوال نمیبرم و هدف اینه که اشتباهات رایج رو از روش های سنتی و نوین حذف کنم😜 همچنین یادمون نره که 2 قرن پیش هم 🦷مسواک زدن و نخ دندون و دهان شویه مرسوم نبوده، آیا الان ما باید با سنت آنها پیش بریم؟🤢 ✅به هر حال خوشحال میشم کامنت بگذارید و نظرات خودتون رو با بقیه به اشتراک بگذارید فحش هم دوست داشتید بدید باعث پیشرفت من میشه ====================== ⚠️اگه سوال، نظر یا انتقادی داری زیر هر ویدئو کامت بزار تا من همونجا پاسخ بدم و یا توی ویدوئوهای بعدی شفاهی در مورد صحبت کنم. ⚠️میتونی از سیستم تخمیر و تقطیرت برام فیلم با کیفیت بفرستی تا توی ویدئوهای بعدی با ذکر نام و یا بدون نام درباره کارِت نظر بدم. کافیه توی اینترنت یه جایی آپلودش کنی و لینک دانلودش رو برام تو کامت بزاری یا تو اینستاگرام دایرکت کنی😆 ====================== کجاها منو میتونی پیدا کنید؟ ❎ https://t.me/iferment ❎ https://www.instagram.com/ifermentt/ ====================== با معرفی من به دوستات 🪓هم از من حمایت کن😊 و هم دوستات رو با تخصصی ترین کانال آموزشی مشروب سازی آشنا کن🤩 💪🏼حمایت تو باعث میشه آموزشای خفن تری درست کنم😘 ====================== CopyRight هر گونه کپی برداری با ذکر منبع مجاز است اما در صورتی که نامی از ما برده نشه و یا لوگوی ما از ویدئو برش بخوره تمام تلاشم رو میکنم که حقم رو از حلقومتون بکشم بیرون😡 ====================== #هیدرومتر #شیرینی_سنج #آبسنجی #آبسنج #الکل_سنجی #محاسبه_میزان_الکل #مشروب #شراب #آبجو #ویسکی #سایدر#مید #پلاتو #چگالی #چگالی_نسبی #SG #FG #OG #ABV #Brix #strawberry #cider #Straberry_Cider #توت_فرنگی #توتفرنگی #سایدر #سایدر #سایدر_توت_فرنگی #سایدر_توتفرنگی #تشتک #تشتک_زن #تشتک_زن_چکشی #بطری #پملپ #چوب_پنبه #دستگاه #دستگاه_تقطیر #برج_تقطیر #دفلگماتور #کندانسور #سایت_گلس #دیگ #دیگ_تقطیر #دیگ_تخمیر #مشینگ #عصاره_گیری #کلمپ #CM #VM #LM #Cooling__Management #Vapor_Management #Liquid_Management #مدیریت_سردکننده #مدیریت_مایع #مدیریت_بخار #گلاب_گیر #گلابگیری #عرق_خوری #عرق_سگی
2 سال پیش در تاریخ 1401/09/10 منتشر شده است.
553 بـار بازدید شده
... بیشتر