کیک یزدی رژیمی بدون شکر دلی کوک | healthy persian cupcake

delikook
delikook
7.5 هزار بار بازدید - 21 ساعت پیش - کیک یزدی یکی از معروف
کیک یزدی یکی از معروف ترین و قدیمی ترین رسپی های اصیل ایرانی ست که خب ترکیب هل و گلاب کاملا بوی آشپزخانه ها ایران را می دهد . این رسپی بدون شکر و بدون استفاده از آرد معمولی تهیه شده است قصه کیک یزدی سنتی دلی کوک حالا که چند روزی بیشتر نمونده تا اومدن فصل خزون، خیلیامون امید بستیم به این که با رسیدن پاییز حال و هوامون عوض بشه و بوی بارون و خش‌خش برگ‌ها بشوره ببره غم دلمون رو. منتظریم که پاییز بشه، دست به کار بشیم واسه درست کردن کیک و شیرینی‌‌های تازه، که گرمی و عطر شیرینی‌ها بپیچه تو خونه و یادمون بیاره زندگی در جریانه و هنوز قشنگیاشو داره. فکر کنید همین که داره کیکتون آماده میشه یهو نم بارونم بزنه، برگ‌ریزونای پاییزم باشه... دیگه فقط باید با لیوان چای‌تون برید پشت پنجره یا توی حیاط و ایوون تا یه عصر پاییزی دلپذیر برای خودتون بسازید. حالا انقدر حواستون پرت بارون و برگ‌ریزون و خیالات پاییزی شد، یادتون نره کیک رو بردارید که تو فر نسوزه: با کیک سوخته که عصر پاییزی دلچسب نمیشه بودار میشه: پیشنهاد ما درست کردن کیک یزدی خونگی، یه کیک نوستالژی که همیشه تو خونه مامان‌بزرگا بود و از ملزومات پاییزه. راسی یه پیشنهاد ویژه هم داریم، اونم اینه که درسته که چای عزیز دل ماست؛ ولی شما کیک یزدی رو با شیرکاکائوی داغ بخورید که لذتش در وصف نگنجد اصلا🤪 پیشنهاد میشود اگر دوست دارید بخشی از آرد را با نشاسته ذرت جایگزین کنید در نرم و تردد شدن کیک به شما کمک می کند به جای شکر در این رسپی از شیره انجیر استفاده کردم شما می توانید از شیره توت یا شیره خرما و یا عسل استفاده کنید توجه داشته باشید با توجه به اینکه شیره انگور عطر و طعم خاصی دارد بر بقیه مزه های شما در تهیه کیک غالب خواهد بود لذا استفاده از آن را در کنار هل و گلاب توصیه نمیکنم مواد لازم برای تهیه کیک یزدی رژیمی برای ۶ عدد کیک تخم مرغ یک عدد شیره انجیر۷۰ گرم کره گیاهی ۶۰ گرم آرد جو ۱۰۰ گرم پودر هل ۱ اقشق چایخوری پودر وانیل ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پورد ۱ قاشق چایخوری گلاب ۱ قاشق غذاخوری ماست بدون چربی ۱/۴ پیمانه کنجد برای تزیین اگر ویدیوهای ما را دوست دارید سابسکرایب کانال را فراموش نکنید از اینکه هماره ما باشید خوشحال خواهیم شد youtube.com/c/delikookmagazine i have original recipe of Persian cupcake from my mom. cake yazdi is fluffy & light. it is a traditional Iranian/Persian recipe for delicious muffins that are filled with Persian flavours. .The cardamom and rosewater give it a distinctive Persian flavour. cooking tips: - Persian cardamom muffins is the cracks on top because of old recipes - use Cornstarch as part of our amount of oat flour. it makes these rosewater cardamom cake really soft and fluffy on the outside while keeping the muffin top crispy. - don't over bake them. Eat healthier tips: - instead of sugar use any natural syrup that you have or honey - don't use white flour ingredients: for 6 cups - oat flour 100gr - natural fig syrup 70 gr - margarine: 60gr -egg: 1 medium size - yogurt : 1/4 cup - vanilla powder : 1tsp - cardamom powder: 1tsp - baking powder: 1tsp - baking soda: 1tsp - rose water: 1 tbsp - sesame seeds for more healthy dessert watch this palylist:    • healthy sugar-free Mango panna cotta ...   for sugarless Panna cotta recipe click on below link    • healthy sugar-free Mango panna cotta ...  
21 ساعت پیش در تاریخ 1403/07/08 منتشر شده است.
7,572 بـار بازدید شده
... بیشتر