طرزتهیه سس ایتالیایی پستو بشدت خوشمزه و دلچسب #SagharNejad#سس
203 بار بازدید -
4 سال پیش
-
طرزتهیه سس ایتالیایی پستو بشدت
طرزتهیه سس ایتالیایی پستو بشدت خوشمزه و دلچسب
۲۶۰گرم (۱و ¼پیمانه)
اگه از ویدیو خوشت اومد و دوس داری هر وقت ویدیو میزارم متوجه بشی لطفا منو سابسکرایبم کن و بعد زنگوله کنارشم بزن و گزینه همه رو فعال کن😍
.
.
سس ایتالیایی پِستو (Pesto) یه چاشنی محبوب و لذیذ واسه انواع پاستا، سالاد، پیتزا، نودل و گوشتها هستش.
همچنین بعنوان پیش غذا با چیپس و نان تست هم سرو میشه😋
.
.
مواد لازم:
ریحان بدون ساقه (ترجیحا گنووس) ۵۰گرم
روغن زیتون ۱۲۰میلی لیتر
پنیر پارمزان رنده شده ۵۰گرم
دانه کاج(چلغوز) یا گردو ۴۰گرم
سیر ۲حبه
نمک ½ قچ
.
.
طرزتهیه:
✔️ گردو رو خرد کن و حدود ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه فر یا در تابه بو بده تا عطرش درآد ولی تغییر رنگ نده، سپس بریز تو غذاساز
✔️ بعد ریحان، پنیر، نمک، سیر〰️ اضافه و چند پالس بزن تا خورد و مخلوط بشن
✔️ در آخر روغن رو کم کم اضافه و با دور تند بزن تا سس نرم بشه
✔️ این سس رو میتونی در شیشه در بسته تا یک هفته تو یخچال نگهداری کنی
نکات📛
1️⃣درصورت تمایل ۲قچ آبلیمو هم واسه کپک نزدن سس اضافه کن
2️⃣میتونی بجای گردو از انواع مغزها مثل بادام زمینی، بادام هندی و پسته استفاده کنی و قبل از استفاده کمی حرارت بدی
.
.
بنظرت این سس بیشتر از همه با چی میچسبه؟
.
.
کپی حتی با ذکر منبع ممنوع⛔️
#سس_ساغر #ساغرنژاد #آشپزی_کنیم
4 سال پیش
در تاریخ 1399/12/01 منتشر شده
است.
203
بـار بازدید شده