روش تهیه بادمجان شکم پر (قارنی یاریخ ) غذای اصیل تبریزی با طعم ویژه

ashpaz Sho
ashpaz Sho
328 بار بازدید - 5 ماه پیش - قارنی یاریخ یکی از انواع
قارنی یاریخ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل تبریزی می باشد که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارنی یاریخ در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر
بادمجان ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
سیر ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
جعفری ۳ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و روغن زیتون به مقدار کافی
فلفل سفید و زیره سبز به مقدار کافی
مواد لازم برای سس قارنی یاریخ
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲۰ گرم
آب جوش ۳۰۰ میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
عصاره گوشت ۱ عدد
طرز تهیه قارنی یاریخ
برای تهیه قارنی یاریخ خوشمزه ابتدای کار بادمجان ها را می شوییم، سپس پوست آن ها را به صورت راه راه جدا می کنیم. در ادامه مقداری نمک روی بادمجان ها می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت استراحت کنند تا تلخی آن ها گرفته شود.
حالا پس از گذشت این زمان مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه بادمجان ها را درون تابه قرار می دهیم و دو طرف آن ها را کاملا سرخ می کنیم.
در این مرحله مواد میانی قارنی یاریخ را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن زیتون درون آن می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
در این مرحله مقداری فلفل سفید، زیره سبز و نمک به مواد میانی اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد و کاملا سرخ شود. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
حالا به تفت دادن مواد میانی ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود، سپس رنگ باز کند. حالا جعفری را می شوییم.
در این مرحله جعفری را درون آبکش قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. حالا جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم.
حالا مواد میانی را تفت می دهیم، سپس جعفری را به آن اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر جعفری آزاد شود. در ادامه شکم بادمجان ها را با چاقو برش می زنیم، سپس مقداری از مواد میانی درون بادمجان ها می ریزیم تا پر شوند.
در این مرحله سس قارنی یاریخ را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کره را به آن اضافه می کنیم و اجاره می دهیم کره ذوب شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به کره اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
حالا اجازه می دهیم بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود، سپس رنگ باز کند. در ادامه نمک و فلفل سیاه سس را اندازه می کنیم، سپس آب جوش را به رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم. در ادامه عصاره گوشت را به سس اضافه می کنیم.
در این مرحله اجازه می دهیم سس جوش بزند تا به غلظت دلخواهمان برسد. در ادامه بادمجان های شکم پر را درون سس قرار می دهیم و مقداری از سس روی آن ها می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه درون سس بمانند.
در نهایت پس از گذشت این زمان بادمجان های شکم پر را درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم، سپس سس رب گوجه فرنگی را اطراف و روی بادمجان ها می ریزیم. در آخر قارنی یاریخ را به همراه پلو و فلفل سبز تند سرو می کنیم. نوش جان.

روش تهیه بادمجان شکم پر,طرز تهیه قارنی یاریخ,طرز تهیه گارنی یاریخ,قارنی یاریخ با پنیر پیتزا,قارنی یاریخ تبریزی,غذای اصیل تبریزی,قارنی یاریخ با مرغ,ادویه قارنی یاریخ,بادمجان شکم پر تبریز قارنی یاریخ آذربایجان شرقی,طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریزی,طرز تهیه قارنی یاریخ در فر,طرز تهیه قارنی یاریخ ترکی,طرز تهیه قارنی یاریخ بادمجان,طرز پخت قارنی یاریخ تبریز,طرز تهیه ی قارنی یاریخ,طرز تهیه غذای قارنی یاریخ,نحوه پخت قارنی یاریخ,دستور تهیه قارنی یاریخ,قارنی یاریخ تبریز
5 ماه پیش در تاریخ 1402/11/04 منتشر شده است.
328 بـار بازدید شده
... بیشتر