اگر هویج وآب هویج دوست داری حتماحتما این دستور را درست کن😋👌من برای خودم درست کردم به هیچ کس هم نمیدم

6.3 هزار بار بازدید - 3 ماه پیش - سلام وقت بخیر ممنونم برای
سلام وقت بخیر
ممنونم برای وقت ارزشمندتون و سپاس برای همراهی زیباتون💐👩‍🍳🙏🌹

✅نکات تکمیلی 👇
اگر تجربه کمی دارین نمک را کم کم اضافه کنین مخصوصا اگر مقدار را کمتر در نظر گرفتین ،قاشق هایی که من اضافه کردم خیلی تپه ایی پر نبود . سریع شور میشه دقت کنین  📌❌

در استراحت هایی که در یخچال دارد میتونین هراز گاهی هم بزنین تا بهتر و بیشتر آب سبزیجات خارج بشه

مورد دیگری لازم نیست اضافه کنین همین ترکیب مواد با طعم بسیار منحصر به فرد هستن تست کنین  اگر خواستین دفعات بعدی میتونین سبزیجات دیگری اضافه کنین، مثلاً من قبلا آموزش ترشی چند سبزی حالت لیته با ادویه و برگ نعنا و جعفری تازه را ترکیب و در برگ کلم سفید بقچعه ایی چیدم که باهاتون به اشتراک گذاشتم. بذارین طعم ها فرق کنه همه چی را باهم مخلوط نکنیم .
اگر کنسرو خیارشور و رب و غیره از فروشگاه تهیه میکنین آنها هم برای ماندگاری جوهر لیمو میزنن ،ولی استفاده نکنین بهتره اما اگر بخواین داخل یخچال نگهداری نکنین ، برای مدت طولانی بماند جوهر لیمو باید بزنین حتی بیشتر از مقداری که من اضافه کردم .

ادویه و سبزی خشک استفاده نکنین ماندگاری اش را خیلی پایین میاره .

یکم تندش کنین از سادگی دربیاید .

هویج و یا فلفل های مانده و خراب استفاده نکنین ، سالاد ترشی حساسیه گاز میفته توش .
رنگ زیباست از هویجه ، رنگ ، زعفران، زردچوبه اصلا نیاز ندارد.

مواد لازم برای ترشی هویج و فلفل👇
سیر سه تا چهار بوته
فلفل قرمز پاپریکا 2 کیلو ( فلفل قرمز دلمه ایی 1.5 کیلو ) تمام تخم فلفل ها را بگیریم و تمیز کنیم .
فلفل سبز کشیده شیرین 300 تا 500 گرم
فلفل تند سه تا چها تا ( کم کم اضافه کنیم یهو خیلی تند نشه)
هویج سه کیلو
نمک هیمالیا و یا نمک دریا و یا نمک ترشی ( نمک سفره اصلا استفاده نکنین) دو قاشق غذاخوری
جوهر لیمو دوسه تا دونه اگر داخل یخچال نذارین یک ق غذاخوری لازمه اضافه کنیم . اما بذارین یخچال که لازم نباشه این همه جوهر لیمو اضافه کنیم .
سرکه یک و نیم لیوان
روغن یک لیوان



قدردان اعتمادتون هستم 🙏
نوش جان
ارادتمند شما
فاطمه زارعی آریکان 👩‍🍳🙏🌹💝💖🥰💕💐
3 ماه پیش در تاریخ 1403/03/26 منتشر شده است.
6,338 بـار بازدید شده
... بیشتر