تهچین گوشت و بادمجان مسترفود
292 بار بازدید -
7 ماه پیش
-
تهچین گوشت و بادمجان تهچین
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در سرتاسر کشور با روش های های مختلفی تهیه میشود و در این میان شیرازی ها تهچین گوشت و بادمجان را به خوبی درست می کنند.
مواد لازم:
برنج ۴ پیمانه
زعفران دم کرده
زرده تخم مرغ ۴ عدد
تخم مرغ کامل ۱ عدد
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
کره گیاهی زعفرانی غنچه پلاس ۵۰ گرم
نمک مقدار لازم
گوشت سفید ران یا سردست ۳۵۰ تا ۵۰۰ گرم
مواد نثار :
زرشک ۱ پیمانه
خلال بادام ۱/۲ پیمانه
خلال پسته ۱/۳ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده ۳ قاشق غذاخوری
زست پرتقال ۱ قاشق غذاخوری
اب پرتقال تازه ۱/۳ پیمانه
.
نکات مهم:
برنج نیم پخت بشه و مغزش خام باشه حتما .
برای پخت در فر دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه اگر دوست داشتین طلایی تر بشه به این زمان اضافه کنید (در فر گازی حرارت از پایین ، در فر برقی حرارت از پایین به همراه فن .
برای پخت روی گاز حتما از شعله پخش کن استفاده کنید .
@ghonchehoil
#غذای_ایرانی #تهچین #تهچین_گوشت #فینگرفود #آشپزی
#مارگارین #کره_گیاهی#غنچه_پلاس #کره_گیاهی_زعفرانی
تهچین یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در سرتاسر کشور با روش های های مختلفی تهیه میشود و در این میان شیرازی ها تهچین گوشت و بادمجان را به خوبی درست می کنند.
مواد لازم:
برنج ۴ پیمانه
زعفران دم کرده
زرده تخم مرغ ۴ عدد
تخم مرغ کامل ۱ عدد
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
کره گیاهی زعفرانی غنچه پلاس ۵۰ گرم
نمک مقدار لازم
گوشت سفید ران یا سردست ۳۵۰ تا ۵۰۰ گرم
مواد نثار :
زرشک ۱ پیمانه
خلال بادام ۱/۲ پیمانه
خلال پسته ۱/۳ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده ۳ قاشق غذاخوری
زست پرتقال ۱ قاشق غذاخوری
اب پرتقال تازه ۱/۳ پیمانه
.
نکات مهم:
برنج نیم پخت بشه و مغزش خام باشه حتما .
برای پخت در فر دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه اگر دوست داشتین طلایی تر بشه به این زمان اضافه کنید (در فر گازی حرارت از پایین ، در فر برقی حرارت از پایین به همراه فن .
برای پخت روی گاز حتما از شعله پخش کن استفاده کنید .
@ghonchehoil
#غذای_ایرانی #تهچین #تهچین_گوشت #فینگرفود #آشپزی
#مارگارین #کره_گیاهی#غنچه_پلاس #کره_گیاهی_زعفرانی
7 ماه پیش
در تاریخ 1402/12/25 منتشر شده
است.
292
بـار بازدید شده